Unibet poker - €200 ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ

Unibet poker – Töltse le a póker szoftvert vagy játsszon pókert a böngészőjében.
Jelenleg nem támogatja minden böngésző a Poker beta klienst. A legjobb élmény érdekében kérjük használj Chrome, Safari vagy Firefox böngészőt.

Teljesítsd az Unibet póker kihívásait, mert ha így teszel, akkor szuper jutalmakat kapsz! Ráadásul nem számít, hogy mennyire vagy otthon a póker világában: a kezdő, kevésbé tapasztalt és a rutinos játékosok is megtalálják a számításaikat. Töltse le a póker szoftvert vagy játsszon pókert a böngészőjében. Garantált nyeremények és versenyek és 500€ póker ..

Unibet Póker mobil alkalmazás

Próbáld ki innovatív fejlesztéseinket, amelyek igazán különlegessé teszik az Unibet Pokert:

Változtasd meg az identitásodat akár háromszor egy nap
Válassz a több mint 100 modern avatar közül
Használd ki a folyamatosan frissülő küldetéseket és promóciókat
Játssz kedvenc kaszinó játékaidon közvetlenül a póker kliensből

Hogyan telepítsd?

A Google play áruházban nem férhetsz hozzá valódi pénzes alkalmazásokhoz, de az Unibet Pokert közvetlenül tőlünk is letöltheted az alábbi lépéseket követve:

Settings icon

1. Lépj a “Beállítások” menübe

2. Válaszd ki a Biztonság menüt (néhány eszköznél “Alkalmazások” menü)

3. Pipáld be az “Ismeretlen Forrás” dobozt

4. Töltsd le az alkalmazást

Unibet poker Versenyek

Válassz egy versenyt széles kínálatunkból (pl: freerollok, garantált nyereményalapú versenyek, jackpotok és selejtezők) és tedd próbára a tudásodat!

Freezeout

A legismertebb változata a póker versenyeknek. A játékban egy esélyed van: megveszed a beülőt a versenybe, megkapod a zsetonokat és addig játszol, amíg mindent meg nem nyersz vagy el nem veszítesz.

Multi-buy

Kétszeres, háromszoros vagy négyszeres kezdőtőkét szeretnél? Sokszorozd meg a buy-in összegét és máris a tied.

Freeroll

A freeroll versenyeken való részvétel ingyenes. A versenyek eltérőek lehetnek: egyesekre meghívó szükséges, másoknál egyes feltételeket kell teljesíteni. Az Unibet óránként indít freerollokat, ahol versenyjegyeket vagy készpénzt nyerhetsz. 

Garantált nyeremény versenyek (GTD)

Sok versenyen a nyereményalap garantált, attól függetlenül, hogy hány játékos regisztrált. A játékosok buy-in összege a nyereményalapba kerül és ha az átlépi a nyereményalapot, akkor a nyereményalap is növekedni fog. 

Szatellitek

Nyerd meg a helyedet egy nagy tétes versenybe vagy egy élő eseményre, úgy hogy kis összeggel játszol. Ezek a játékok több formátumban is elérhetőek és mind egy nagyobb versenyre ad bejutási lehetőséget.

Bounty verseny

A Bounty versenyek több formátumban is elérhetőek és díjakat adnak egy adott játékos, bármely játékos vagy több játékos kiütéséért.

Pot Limit Omaha (PLO) versenyek

A Pot Limit Omaha a Texas Hold’emhez hasonló játékforma. Omahában négy lapot kapsz, amelyekből pontosan kettőt, míg a közös lapokból pontosan hármat kell felhasználnod a kezed kialakításához. Ennek köszönhetően ez a játékforma sokkal izgalmasabb, többet lehetsz játékban és több esélyed van a helyes döntés meghozatalára. Az Omaha versenynaptárat ide kattintva érheted el.

Unibet poker -  promóciók

Tekintsd meg exkluzív bónuszainkat, promócióinkat és speciális versenyeinket, amelyekben csak az Unibet játékosai vehetnek részt!

1- Póker Nyereményeső – 90 ezer € összérték

unibet poker

Hat héten hát a Cash Game asztaloknál számíthatsz véletlenszerű nyereményre. Csak ülj le és játssz a megfelelő helyen, a megfelelő időben, hogy extra nyereményt kapj!

2. Csapj le a HexaPro óriási jackpotjára

Összesen 32 hatalmas jackpot vár rád a HexaPro pókerasztalnál és 20 000 játék alatt valaki fixen elviszi az egyiket. Nem kevesebb, mint 100 ezer € értékű extra nyereményről van szó, vágd zsebre ebből a magad részét!

3. Az év MTT pókerjátékosa
Indulj te is a hónap, a negyedév, illetve az év MTT pókerjátékosa címért és nyerj exkluzív avatarokat, versenyjegyeket, plusz exkluzív freeroll meghívókat!

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.