Unibet poker - €200 ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ

Unibet poker – Töltse le a póker szoftvert vagy játsszon pókert a böngészőjében.  A részletes Unibet bemutató az alábbiakban olvasható, amelyben megtekintheted a fantasztikus Unibet Poker rakeback ajánlatunkat is.

Az Unibet az egyik legnagyobb és legnépszerűbb európai online póker terem. 1997-ben alapította Anders Ström, és sportfogadó oldalként indult. Az Unibet Poker eredetileg a 24hPoker hálózat része volt, mielőtt 2006-ban átment a Microgaming póker hálózatba, aminek aztán 8 évig volt tagja. 2016. áprilisában az Unibet Poker bejelentette, hogy online póker hálózattá alakul. Ez az online gaming óriás a Kindred Group (korábban Unibet Group Plc), amely 11 márkából áll, mint például a 32Red, az iGame vagy a Maria Casino.

Ettől a ponttól kezdve az Unibet Poker egy új koncepció mentén indult el, miszerint a pókernek egy szórakoztató játéknak kell lennie, és a rekreációs játékosokat célozták meg vele. Ez tükröződik a póker szoftverük tervezésében is, ami nagyon egyedi és színes, és a rajzfilm stílusú avatarokban, amellyekkel szintén a játék szórakoztató aspektusára utalnak. Emellett az Unibet Poker eltávolította azt a lehetőséget, hogy a hand history-t le lehessen menteni, így a tracking szoftverek, mint például a PokerTracker és a Hold’em Manager, teljesen használhatatlanok ebben a teremben.

Céljuk az volt, hogy a rekreációs játékosokat magukhoz vonzzák, és ez sikerült is, mivel az Unibet Poker az egyik leggyorsabban növekvő online póker hálózat a világon. Ennek következtében az Unibet Poker-en található az egyik leggyengébb játékosállomány.

A Texas Hold’em és a Pot-Limit Omaha asztalokon is elegendő forgalom van minden napszakban. A nagyszerű Unibet Poker bónusz, az egyedülálló Unibet Poker rakeback ajánlatunkkal kiegészítve, amely lehetőséget ad arra, hogy akár 62% -os rakebacket is szerezhess, az Unibet Poker egy fantaszttikus terem mind a rekreációs játékosok, mind pedig a profi online póker játékosok számára.

A részletes Unibet bemutató az alábbiakban olvasható, amelyben megtekintheted a fantasztikus Unibet Poker rakeback ajánlatunkat is.

Mi az ajánlat?

Online póker szakértők által összeállított Unibet bemutató

csapatunk sok időt töltött és tesztelt az Unibet Poker-en, és ennek az eredménye lett ez a minden részletre kiterjedő Unibet bemutató. Az eredmény nagyon pozitív volt, tesztelőink nagyon szórakoztatónak találták az online pókerezést az Unibet termében, ami főleg annak köszönhető, hogy a cash game asztalokon elég könnyű nyerni, és a versenyeken igen gyenge a játékosállomány.

A szoftver zökkenőmentesen és stabilan működik, és a nagyon szórakoztató design miatt, igen kellemes érzés itt játszani. A terem hangulatvilága is kihangsúlyozta a mottójukat, miszerint az online póker szórakoztató kell, hogy legyen. Három különböző változat közül választhatsz: az asztali kliens, a nem letölthető verzió, ahol közvetlenül a böngészőben játszol, vagy a fantasztikus Unibet Poker mobilalkalmazás, amellyel akár utazás közben is, bármikor és bárhol online pókerezhetsz!

Emellett az Unibet Poker egy nagyszerű terem a tournament játékosok számára is, amely a póker versenyek széles választékát kínálja, mint például freezeoutok, multi-buy, bounty tournament-ek, nagy garantált nyereményalapú versenyek és óránkénti póker freeroll-ok. Továbbá az Unibet Poker 2018. december 3-án elindította a Hexapro nevű egyedülálló Spin & Go típusú SNG-jét. Nyolc különböző buy-in közül választhatsz €1 és €100 között, és akár a buy-in 1000-szeresét is megnyerheted!

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

Kérlek, töröld a Cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE az Unibet Poker regisztrációs folyamat elindításához.

2. lépés – Add meg személyes adataidat

A link elvisz az Unibet weboldalára, ahol ki kell választanod az országot és a nyelvet, majd pedig ki kell töltened a regisztrációs űrlapot a személyes adataiddal.

A fenti link használatával automatikusan jogosult leszel az Unibet Poker Első Befizetési Bónuszára, valamint az iparágvezető Unibet Poker rakeback ajánlatunkra, miután megtörtént az első befizetésed a terembe.

3. lépés – Fizess be az Unibet számládra és szerezz €20-t INGYEN + €200 Üdvözlő Bónuszt

Miután befejezted az Unibet Poker regisztrációs folyamatot, és be is fizettél a számládra, az alábbi három póker promóciót kapod meg az Unibet Üdvözlő Csomagjában:
A befizetéshez egyszerűen kattints a “My Account” fülre, majd pedig a “Deposit” gombra, és válaszd ki a kívánt fizetési módot. Add meg a befizetni kívánt összeget, erősítsd meg a tranzakciót, és már kész is vagy!

Figyelem: A póker bónusz megszerzéséhez nem kell bónuszkódot megadnod. A mi regisztrációs linkünk használatával a bónusz és minden egyéb póker promóció automatikusan aktiválódik a számládon.

Unibet Poker freeroll-ok

Az Unibet Poker nagyszerű hely az online póker freeroll-ok szerelmesei számára, mivel óránként indítanak póker freeroll-okat és naponta bounty freeroll-okat is kínálnak! Óránkénti póker freeroll-jaikon verseny belépőket és pénznyereményeket nyerhettek minden nap.


Unibet bemutató: forgalom, szoftver és rake

Mint már az Unibet bemutató korábbi részében említettük, az Unibet tisztességes forgalmat kínál a Texas Hold’em és a PLO asztalokon, különösen európai csúcsidőben. A játékosállomány elég nagy ahhoz, hogy az alacsony és a közepes téteken mindig legyen játék a cash game asztalokon. Ha magas tétes játékos vagy, akkor azonban már nehézségekbe ütközhetsz, hogy elég asztalt találj.


Unibet mobilalkalmazásSzeretnél bárhol és bármikor online pókerezni? Akkor azt javasoljuk, hogy töltsd le az Unibet mobilalkalmazást, és játssz akár útközben is kedvenc online póker asztalaidon! Az Unibet mobilalkalmazás minden mobileszköz számára elérhető, így akár Apple iPhone vagy Android-eszközön is tudod használni.

Unibet bemutató: fizetési lehetőségek


Az Unibet Poker-en minden szokásos fizetési lehetőséget elérhető, mint például a hitelkártyák, az e-pénztárcák, mint a Skrill vagy a Neteller, valamint a Paysafecard vagy a banki utalás.

Unibet bemutató fizetési lehetőségek

És a legjobb dolog, hogy minden be- és kifizetés az Unibet Pokeren teljesen ingyenes!

Kifizetések és feldolgozási idők

Az Unibet Poker-en a befizetéseket azonnal végrehajtják, kivéve a banki utalást, ami akár 3 napig is eltarthat.

A kifizetések feldolgozási ideje legfeljebb 5 nap lehet a bankkártyák esetében és 3–10 nap a banki utalás esetében. A kifizetések biztonságosak és megbízhatóak, így az Unibet Poker az egyik legbiztonságosabb hely az online póker bankrollod tárolásához.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!