UNIBET – bónusz 20.000 Ft

UNIBET – bónusz 20.000 Ft  

Az Unibet egy nagyon tisztességes és megbízható fogadóiroda. A cég Máltán van bejegyezve, de a kezdetében főként a skandináv játékosokra és fogadókra volt összpontosítva. Fokozatosan kezdte terjeszteni a tevékenységeinek körét, jelenleg semmivel sem marad hátra összehasonlítva a legjobb fogadóirodákkal a világon. Különösen a legutóbbi grafikai változások után, amikor az oldalai mint funkcionálissan, úgy vizuálissan ki vannak javítva, különösen az élő fogadások része, ahol jelentősen bővítette az ajánlatát.

Az Unibet sokszor nyert szakmai szervezetekkel értékelt díjat, amelyek a szerencsejáték és e-gaming területén tevékenykednek. A legjobb internetes sportfogadási üzemeltető és a 2014 évi legjobb fogadóiroda díjnyertese. Sportfogadáson kívül az Unibet alternatív link az online kaszinókból az egyike a legjobbikat kínálja, és az online póker termet. Az Unibet kínálata garantáltan kielégíti az igényes sportfogadók szükségleteit, valamint a kezdőket és a haladókat is.

Minden újonnan regisztrált játékos kap az Unibettől bónuszt az első betétjéhez, amelynek összege 50% extra. A bónuszt a pénz első befizetése után az újonan nyitott játékos számlájára lehetséges megszerezni, bármilyen fizetési móddal, amelyet az Unibet kínál. Az üdvözlő sportfogadás bónusz automatikussan hozzáíródik és azonnal rendelkezésre áll a fogadáshoz, úgy hogy minden új ügyfél azonnal tud játszani és plusz pénzzel fogadni.

Hogyan megszerezni a bónuszt:

 • Regisztráljon most kattintva a bónusz kínálatára jobbra

 • Fizessen be az újonnan létrehozott játészámlájára a rengeteg Unibet fizetési lehetőségek egyikével

 • Automatikusan kap egy üdvözlő bónuszt az új játékosok számára

Az Unibet nyilvánvalóan törődik a korábbi regisztrált játékosaival is. Mint egy rendszeres Unibet játékos rendszeresen kap ajánlatokat és felméréseket az aktuális sporteseményekről és fogadási lehetőségekről, valamint tájékoztatást a promóciós akciókról a meglévő és hűséges ügyfelek számára. Gyakorlatilag nem telik el egy hét valamilyen promóció akció nélkül. Mindent megtudhat e-mailben, vagy a promoakciók oldalán az Unibet weboldalain. Ennek a széles bónusz kínálatnak is köszönhetően ez a fogadóiroda formálja magát a legjobb internetes fogadóiroda pozíciójába.

Az Unibet fogadóiroda előnyei:

 • Üdvözlő bónusz

 • Magas határértékek

 • SupertotoésSuperScore(labdarúgásos sorsjáték)

 • Egy érdekes ésszéles körűfogadások kínálata

Természetesen a bónusz odds fogadás teljesen független az egyéb bónuszokat a kaszinóba vagy a póker platformon. Így ki tudjuk használni a bónusz ajánlatokot az új játékosok számára – mind a sportfogadásban, úgy az online Unibet kaszinóban és a pókerben is. Bármilyen kérdés vagy kétség esetében forduljon az Unibet támogatásához magyar nyelven. Azonban az Unibet annyira világos és kényelmes fogadási portál, hogy senkinek a fogadás rajongóiból nem lehet a legcsekélyebb problémája sem az orientálásával az oldalain. Kívánunk csak nyertes szelvényeket.

 • UNIBET INFORMÁCIÓK:

  URL: www.unibet.com

  Company: Unibet International Ltd
  Joghatóság: Malta
  Telefon: 00 44 207 949 0088
  Magyar: Igen
  Devizaszámla: AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, JPY, SEK, SGD, USD
  Formátumok: EU, UK, US
  Live fogadás: Igen
  Fogadjon Mobile Apps: Android, iPhone, iPad, Blackberry, Windows-