Újpest vs. Debreceni VSC tippek Magyarország szombat 17:00

Kérd naponta a tippeket itt

Újpest vs. Debreceni VSC tippek , szombat 17:00

Shamrock Rovers

Brann

Ha csak az oddsokat nézzük, nem jelenthető ki, hogy bármelyik együttes is esélye lenne ennek a találkozónak. Viszont, ha ránézünk a tabellára, azt látjuk, hogy hatalmas a különbség a két csapat között, mind a rúgott-kapott gólok számát tekintve, mind pedig a gyűjtött pontok tükrében. 

Az Újpestnek az idei szezonban nagyon nem jött ki a lépés, egyes szakértők már azt rebesgetik, hogy ha nem lesz drasztikus változás a klub háza táján, a kiesés elleni harc lesz a lilák fátuma. Nincs is ebben semmi túlzás, valóban atomjaira hullott szét az újpesti futball, meccsről-meccsre egyre kaotikusabb a helyzet, Vignjevics mester láthatóan belefáradt abba a széthúzásba, abba a negatív milliőbe, ami a klubot jellemzi, amióta a belga tulajdonos átvette az irányítást. 

Az aktuális kiírásban egyedül a hasonlóan kaotikus helyzetben lévő DVTK-t sikerült legyőzniük, illetve a Paks ellen halásztak el egy pontot. Talán Szakály Péter és Feczesin Róbert érkezésével valami elindul Újpesten, de egy (két) fecske nem csinál nyarat, nem a játékosok minősége a siker gátja jelenleg a klubnál…

Eközben a Loki úgy áll a harmadik helyen, hogy egyel kevesebb meccset játszott, mint az első hat helyen álló további csapatok. 

Remekül működik a hajdúsági gépezet, szórják a gólokat a debreceniek, Herczeg András mellkasa pedig repedhet a büszkeségtől, mert a csapat játéka is rendben van. A múltheti Kaposvár elleni meccsen beütött a krach, a somogyiak úgy vitték el a három pontot a Nagyerdei Stadionból, hogy a DVSC végig komoly fölényben játszott, több ízben Pogacsics-kapus szenzációs védései fogtak ki a hazai támadókon. Persze, a Debrecen-szurkolók valószínűleg Pilók Ádám játékvezető ténykedését is a vereség okai között emlegetnék, akinek egyes döntései finoman szólva is megkérdőjelezhetőek voltak. 

A két csapat egymáselleni eredményei arról árulkodnak, hogy a DVSC legutóbbi a 2016/2017-es idényben győzte le az Újpestet, azóta három döntetlen és három újpesti siker született. A gólok számát tekintve a legutóbbi nyolc találkozón hatszor volt háromnál kevesebb találat. A szombati meccsen mindkét széria megdőlhet, az előjelek alapján a Loki győzelmére van nagyobb esély, de gólokat várhatunk a meccstől…

Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 5O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát LIBRABET az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Újpest vs. Debreceni VSC tippek , szombat 17:00

2,5-nél több gól

@ Szorzó 2.08

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ AKÁR 50000 HUF

Powered by Live Score & Live Score App