Újpest - Puskás Akadémia Tippmix Tippek - augusztus 1. 20:00

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg!
Annak ellenére, hogy a Betinia egy új fogadói oldal, sikerült felkeltenie figyelmünket. Nagy előnyének tudható, hogy MGA licence van és egy tapasztalt befektetői csoport tulajdonát képezi. A havi 5-10.000 esemény kevés, ha az olyan versenytársakhoz hasonlítjuk, mint az Unibet vagy Bet365, de a top ligás kínálata nagyon erős és a szorzók is versenyképesek.

Újpest - Puskás Akadémia Tippmix Tippek - augusztus 1. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Puskás Akadémia csapatának kedvez (21:15).

Ebből a csapatok ötször játszottak az Újpest stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Puskás Akadémia csapatának kedvez (9:6).
Az elmúlt fél évben az Újpest kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Puskás Akadémia kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Újpest sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Újpest 5 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Puskás Akadémia pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az Újpest jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a ZTE, a Mezőkövesd vagy a Diósgyőr. A Puskás Akadémia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a ZTE, a Kisvárda vagy az Aluminij. Az Újpest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a MTK vagy a Ferencváros. A Puskás Akadémia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Rigas FS, a Diósgyőr. Az Újpest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide! 

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.