Újpest – MTK Tippmix Tippek – szeptember 23. 19:30

Újpest – MTK Tippmix Tippek – szeptember 23. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 14:14, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Újpest stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a MTK csapatának kedvez (9:4).
Az elmúlt fél évben az Újpest négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a MTK kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Újpest sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Újpest 6 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a MTK pedig idegenben egyszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát az Újpest jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Paks vagy a ZTE. A MTK pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Debreceni VSC, a Győri ETO vagy a Gyirmót. A MTK erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Vasas vagy a Ferencváros. A MTK gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Duna Aszfalt Tiszakécske, a Bravo. Az Újpest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Újpest – MTK Tippmix Tippek – szeptember 23. 19:30

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.66

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!