Újpest - Kisvárda tippek szeptember 13. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Újpest csapatának kedvez (7:4). Ebből a csapatok háromszor játszottak az Újpest stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Újpest csapatának kedvez (3:0).

Újpest - Kisvárda tippek szeptember 13. 15:00

A vasárnapi játéknapon mind a két meccset Budapesten rendezik az NB I-ben, az elsőn az Újpest fogadja a Kisvárdát.Az Újpest eddig három meccsen van túl, mindegyik lehetséges eredményből begyűjtöttek egyet. A lila-fehérek nyertek a Paks vendégeként, majd ikszeltek a Budafokkal, a legutóbb kikaptak a Puskás Akadémiától. Úgy tűnik, hogy a csapatnak még szüksége van időre ahhoz, hogy magára találjon, talán a Kisvárda ellen sikerülni fog.

A Kisvárda eddig nem muzsikál túl jól a bajnokságban, a Honvédot le tudta győzni a csapat, azonban a Budafoktól és a Puskás Akadémiától vereséget szenvedett. Supka Attila szerint egy komoly mérkőzés elé néznek, de bízik abban, hogy a csapata tanult az elkövetett hibákból. Így nyilatkozott Supka a meccs előtt:,,Valóban egy sokkal komolyabb mérkőzés elé nézünk. Bízom benne, hogy tanultunk a Puskás Akadémia ellen elkövetett hibákból. Többször visszanéztem a meccset, de nem játszottunk alárendelt szerepet, ám olyan hibákat követtünk el, amilyeneket nem szabad. Ennek lett a következménye a vereség. Remélem, mindenki átérzi a vasárnapi találkozó súlyát, és ennek megfelelően megyünk majd ki a pályára. Agresszív, kemény játékkal. Fontos lesz, hogy eredményesek tudjunk lenni. Fegyelmezettnek és kompaktnak kell lenni, ez nagyon fontos a mi játékunkban, ez az, ami elsősorban hiányzott legutóbb.”

Foci Tippek

 1. félidő – Újpest (Döntetlen esetén a tét visszajár) – SZORZÓ 1.44

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.