Udinese – AC Milan Tippmix Tippek – március 18. 20:45

Udinese – AC Milan Tippmix Tippek – március 18. 20:45

A Milan a BL-ben bejutott a legjobb nyolc közé, de ezt követően csak ikszelt a Salernitana ellen, ami sorban a második nyeretlen bajnokija volt Pioli csapatának. A szezont remekül kezdő Udinese közben nyolc ligameccs óta nem győzött hazai pályán…

Az Udinese az előző 11 hazai bajnokiján mindig szerzett legalább egy gólt.

Az első 26 fordulóban ez a két csapat játszotta a legtöbb olyan meccset a ligában, amikor mindkét csapat szerzett gólt: a Milan esetében 17-szer, az Udinese kapcsán 16-szor fordult elő mindez.

A Milan a szezonbeli 13 idegenbeli bajnokijából csupán ötöt nyert meg, ebből négyet egygólos különbséggel.

Előző négy egymás elleni bajnokijukból háromszor 1-1 lett a végeredmény.

Udinese – AC Milan Tippmix Tippek – március 18. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a MALINASPORTS oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!