TRANMERE Rovers – Fc. TOTTENHAM, tippek Anglia FA Kupa– 2019 január 4

Tranmere – Tottenham tippek Anglia FA Kupa– 2019 január 4

Péntek este 20:45 órától a Tottenham, a Premier League egyik legjobb csapata, a “Prenton Park”-ba száll ki, ahol a kis Tranmere fogadja az Angol Kupa keretén belül, remélhetőleg látványosságban nem lesz hiány, illetve gólokat is látunk majd.

Image result for Tranmere – Tottenham  ponturi pariuri tranmere tottenham

 Tranmere
Egy kis csapat, aki a League Two-ban, azaz a negyedik osztályban játszik, és bár hazai pályán lép fel, második eséllyel indul a fogadóirodák szerint.
A “Fehér katonaság” a kilencedik helyen áll a bajnokságban, 3 pontra a hetedik helytől, az utolsó, mely a play-off-okba vezet.
Az Angol Kupában Micky Mellon gárdája eddig legyőzte az Oxford United és Southport csapatait, akikkel az odavágón leikszelt, majd a visszavágón mindkettőt legyőzte.
Tranmere veretlen az utolsó hét hazai meccsén, igaz, a Tottenham-nál jóval gyengébb csapatokat győzött le.

 Tottenham
Egy egészen más szinten áll, jóval erősebb a kerete, így favorit a győzelemre, annak ellenére, hogy idegenben játszik minden esélye megvan a győzelemre.
A londoni csapat jól boldogul az idényben, a bajnokságban jelenleg a második helyen áll, hat pont válassza el az éllovas Liverpool-tól, a BL-ben szintén jól teljesít, bejutott a nyolcaddöntőkbe, ahol Németország éllovasával, a Borussia Dortmund-al fog összecsapni.
Ellenfelével ellentétben, a Spurs-nek ez az első meccse az Angol Kupa ezen idényében.
Az előző kilenc meccsén Mauricio Pochettino gárdája egyetlen egy alkalommal veszített, a Wolves-tól kapott ki saját pályán, ezenkívül 7 győzelmet és egy döntetlent jegyzett.

Szorzók Tranmere – Tottenham

Tippek Tranmere – Tottenham
Tranmere egy kis csapat, nem hinném, hogy keresztbe tudna tenni ellenfelének ezen a találkozón, még akkor sem, ha saját pályán játszik, ahol a szurkolók mellette állnak.
Annak ellenére, hogy a Tottenham több cserejátékossal lépi pályára, továbbra is favorit a győzelemre, így én arra számítok, hogy gond nélkül győzni fog.
A fentiek tekintetében, a gólok számára fogok tippelni, melyre nagyon jó a szorzó, és akár a napi szelvényen is megállja a helyét.
Tipp Tranmere – Tottenham
  Tipp: több mint 2,5 gól @ szorzó  1.50 az Unibet -en @ Tedd meg a tippet itt

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!