Tour de France 2020 Tippek szeptember 1.

A Tour de France országúti kerékpáros verseny harmadik, hétfői szakaszán 198 kilométert tettek meg a versenyzők Nizza és Sisteron között. Az etap egyik emlékezetes történése az volt, hogy a francia Jerome Cousin egyedül megszökött a mezőnytől és az útvonal több mint felét így tette meg, de aztán a főmezőny végül utolérte őt.

Tour de France 2020 Tippek szeptember 1.

A befutó sprintszakaszában az ausztrál Caleb Ewan, a háromszoros világbajnok szlovák Peter Sagan és az ír Sam Bennett között zajlott nagy küzdelem, végül Ewan ügyes manőverekkel győzött. Az ausztrálnak pályafutása során ez volt a negyedik szakaszgyőzelme a Touron.

A verseny után így foglalta össze maga és csapata, a Lotto-Soudal sikerét: “Az első két nap nem volt túl szerencsés a számunkra, de mindenki motivált maradt és tudtuk, hogy megnyertem a sprintet, ha minden a legjobban alakul. Ez a legnagyobb kerékpáros verseny a világon és nagyon örülök neki, hogy újabb győzelmet arattam, bizonyítva, hogy a tavalyi sikerek nem a véletlen művei.”

Sagan végül csak az ötödik helyen tekert célba, de a mezőnypontversenyben még ezzel az eredménnyel is át tudta venni a vezetést a norvég Alexander Kristofftól, így keddtől ő viselheti a zöld trikót.

Összetettben továbbra is a második napot megnyerő és azóta vezető francia Julian Alaphilippe áll az élen, a sárga trikót viselő versenyző előnye mindössze 4 másodperc a brit Adam Yates és 7 másodperc a svájci Marc Hirschi előtt.

A versenyzők kedden a Sisteron és Orcieres-Merlette közötti 160.5 kilométert teszik meg, a szakasz végén az első hegyi befutó vár a mezőnyre.

Arra, hogy a keddi negyedik szakaszon ismét Julian Alaphilippe bizonyul a legjobbnak 6.00 a szorzó, a szlovén Primoz Roglic győzelmére 6.00 az odds.

Összes Kerékpározás fogadás megjelenítése

Tippek

Julian Alaphilippe – SZORZÓ 6.00

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft