Tottenham – Manchester City Tippmix Tippek – május 14. 21:00

Tottenham – Manchester City Tippmix Tippek – május 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 10:10, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Tottenham stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Tottenham csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Tottenham négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City hétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester City az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Tottenham 9 győzelmet és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben kilencszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Everton, a Newcastle United vagy a Burnley. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Crvena Zvezda, a FC Kobenhavn vagy a Tottenham. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Wolverhampton. A Manchester City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Aston Villa. A Manchester City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Tottenham – Manchester City Tippmix Tippek – május 14. 21:00

Felett 3,5
SZORZÓ: 1.79

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!