Torino - Parma Tippmix Tippek - május 3. 20:45

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg!
Annak ellenére, hogy a Betinia egy új fogadói oldal, sikerült felkeltenie figyelmünket. Nagy előnyének tudható, hogy MGA licence van és egy tapasztalt befektetői csoport tulajdonát képezi. A havi 5-10.000 esemény kevés, ha az olyan versenytársakhoz hasonlítjuk, mint az Unibet vagy Bet365, de a top ligás kínálata nagyon erős és a szorzók is versenyképesek.

Torino - Parma Tippmix Tippek - május 3. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Torino csapatának kedvez (7:6).


Ebből a csapatok kétszer játszottak a Torino stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Parma csapatának kedvez (3:2).
Az elmúlt fél évben a Torino kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Parma egyszer sem nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Torino sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 2 győzelmet, 8 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Parma pedig idegenben egyszer nyert, ötször játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Torino jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma. A Parma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Genoa. A Torino erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Udinese, a Napoli vagy az Inter. A Parma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, a Crotone vagy a Cagliari. A Torino csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.