Torino – Lazio Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

Torino – Lazio Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lazio csapatának kedvez (12:8).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Torino stadionjában, a gólarány 7:7, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Torino egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lazio kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Lazio az utóbbi mérkőzéseit.

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt, ezért félsz megtenni tippünket? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 3 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lazio pedig idegenben kétszer nyert és ötször kapott ki. Tehát a Torino jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma, a Parma vagy a Salernitana. A Lazio pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Twente, az Empoli vagy a Hellas Verona. A Lazio erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atalanta, az AC Milan vagy a Napoli. A Lazio gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sassuolo, a Fiorentina vagy az AC Milan. A Torino csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Azt gondolod, hogy kedvenced 2 góllal fog vezetni, ha csak néhány percig is? Ha a kedvenced 2 góllal fog vezetni a mérkőzés folyamán, a Bet365 kifizeti neked teljesen a fogadásod, még akkor is ha a végeredmény döntetlen lesz vagy akár ki is kap csapatod!

Torino – Lazio Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

Felett 2,5 – SZORZÓ 1.70

TIPPEK

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Ingyen Tippek

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF