Torino – AC Milan Tippmix Tippek – május 18. 20:45

Torino – AC Milan Tippmix Tippek – május 18. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (7:4).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Torino stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Torino csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Torino egyszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AC Milan négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az AC Milan az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 5 győzelmet, 6 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AC Milan pedig idegenben hatszor nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján az AC Milan szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, az Atalanta vagy az Empoli. Az AC Milan pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Slavia Praha, a Lazio vagy a Fiorentina. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lazio. Az AC Milan gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza. A Torino csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Torino – AC Milan Tippmix Tippek – május 18. 20:45

 Alatt 2,5

SZORZÓ 1.73

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!