Tippmix Szelvény szeptember 2. Szorzó 5.01 Potenciális nyereség 50*1OO Ft

bundesliga
Facebook
Twitter

Tippmix Szelvény szeptember 2. Szorzó 5.01 Potenciális nyereség 50*1OO Ft

Svédország – Spanyolország
A játéknap rangadójára a Friends Arénában rendezik, ahol a százszázalékos Janne Andersson irányította hazaiak az egy ponttal előttük álló La Furia Rojat fogadják. A kék-sárgák remekül indították a selejtezősorozatot és a kontinenstornán sem vallottak szégyent, ahol egy döntetlent játszottak Luís Enrique legénységével.

Észtország – Belgium
Eddig nem sikerült pontot szereznie Thomas Häberli tanítványainak és nagyon nehéz elképzelni, hogy ez épp most jönne össze, mikor a világranglista első helyezettje érkezik a Lilleküla Stadiumba. Roberto Martínez „vörös ördögei” nem lehetnek a legjobb hangulatba az EB után, így az is benne van, hogy kitömik a hazai egyletet, ami nem lenne tőlük újdonság a selejtezők során.

Csehország – Fehéroroszország
Nem ez lesz a menetrend legjobban festő része a négy pontos Jaroslav Šilhavý irányította hazaiak számára, de ezen a találkozón kötelező lenne győzelmet aratniuk, ha tényleg ott akarnak lenni Katarban. A vendégségbe érkező Georgi Kondratiev legénység egy hazai győzelemmel már rendelkezik, de idegenben aligha ilyen eredményesek és most nekik is csak a győzelem lenne elfogadható, ha versenyben akarnak maradni.

Izland – Románia
Annak ellenére, hogy csak három ponttal állnak Arnar Viðarsson tanítványai három kört követően kissé túlzottan is leírták őket már eddig, pedig még csak most fognak először hazai pályán szerepelni. Kiemelten fontos lesz ez az összecsapás számukra és Mirel Rădoi fiainak is, hiszen ők is három ponttal állnak, viszont ők már kétszer is játszottak odahaza. Ha az északiak tudnak nyerni, akkor nagy lépést tesznek a helyes irányba, hogy megválthassák a repjegyüket később.

Tippmix Szelvény szeptember 2. Szorzó 5.01 Potenciális nyereség 50*1OO Ft

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 40.000FT

BÓNUSZ 100% AKÁR 40.000FT

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!