Tippmix szelvény október 8 – Szorzó 6,54 Potenciális nyereség 65.400 Ft

Tippmix szelvény október 8

Bulgária – Magyarország
A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön Szófiában lép pályára Európa-bajnoki pótselejtezőn. A 20.45-kor kezdődő találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.
A hétvégén két játékos kivételével már a játékosok meg is érkeztek az összetartásra, Lang Ádám Ciprusról, Varga Kevin pedig Törökországból csatlakozik hétfő este a társaikhoz. Szoboszlai távollétében, valamint Sallai korai távozása után szinte biztos, hogy debütálni fog a válogatottban Nego Loic, de ugyancsak áteshet a tűzkeresztségen a ZTE kettőse, Babati Benjámin és Könyves Norbert – utóbbi már 31 esztendős, de három gólja van már a mostani szezonban.

Bosznia és Hercegovina – Észak-Írország
A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Bosznia-Hercegovina csapatának kedvez (4:1).Ebből a csapatok egyszer játszottak Bosznia-Hercegovina stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, Bosznia-Hercegovina csapatának kedvez (2:0).
Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Bosznia-Hercegovina 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Észak-Írország pedig idegenben egyszer kapott ki.
A Észak-Írország nem tudott győzni az utolsó 4 mérkőzésén.

Grúzia – Fehéroroszország
A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. A mérkőzést a hazai pályán játszotta.
Az elmúlt fél évben Grúzia egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Fehéroroszország egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Fehéroroszország az utóbbi mérkőzéseit.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Tippmix szelvény október 8 – Szorzó 6,54 Potenciális nyereség 65.400 Ft – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.