Tippmix szelvény október 5 – Szorzó 6,85 Potenciális nyereség 68.500 Ft

Tippmix szelvény október 5 – Szorzó 6,85 Potenciális nyereség 68.500 Ft. Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 6,85 a lehetséges nyeremény 68.500 forint.

Tippmix szelvény október 5

1. Kvitova, Petra – Shuai Zhang Holnap 12:00

Petra Kvitová az előző mérkőzést az Paolini J. ellen játszotta Roland Garros, Paris, France, az eredmény: 2 – 0 lett (Kvitová P. nyerte a mérkőzést).
Shuai Zhang az előző mérkőzést az Kudermetova V / Zhang S ellen játszotta French Open, Paris, France, Doubles, az eredmény: 1 – 2 lett

2. KuPS – Ilves

Ha hazai pályán játszanak, Kuopion Palloseura Tampereen Ilves ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.
Kuopion Palloseura hazai mérlege ebben a szezonban: 6-0-1.
5 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Kuopion Palloseura.

3. Adam Hunt – Jeffrey Zwaan Darts, Holnap 11:30

4. Siegemund Laura – Badosa Gibert, Holnap 11:00
Laura Siegemund az előző mérkőzést az Martić P. ellen játszotta Roland Garros, Paris, France, az eredmény: 1 – 2 lett (Siegemund L. nyerte a mérkőzést).
Paula Badosa az előző mérkőzést az Ostapenko J. ellen játszotta Roland Garros, Paris, France, az eredmény: 2 – 0 lett

5. Dimitrov, Grigor – Tsitsipas, Stefanos Holnap 11:00
Stefanos Tsitsipas az előző mérkőzést az Cuevas P. ellen játszotta Roland Garros, Paris, France, az eredmény: 0 – 3 lett (Tsitsipas S. nyerte a mérkőzést).
Grigor Dimitrov az előző mérkőzést az Carballés Baena R. ellen játszotta Roland Garros, Paris, France, az eredmény: 0 – 2 lett

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Tippmix szelvény október 5 – Szorzó 6,85 Potenciális nyereség 68.500 Ft- Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.