Tippmix Szelvény május 1. Szorzó 4,35 Potenciális nyereség 43.500 Ft

Csatlakozzon a CampoBet még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az CAMPOBET-NEL és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.

REGISZTRÁLJ MOST

Tippmix Szelvény május 1. Szorzó 4,35 Potenciális nyereség 43.500 Ft

Dortmund – Holstein Kiel 20:30
Péntek után szombaton kerül sor a másik Német Kupa-elődöntőre, ahol a Dortmundra a 2. ligás Kiel vár.
A Holstein Kiel csak egy kupameccsét úszta meg kapott gól nélkül, amikor legutóbb az Essent verte 3-0-ra. A Dortmund ellenben 3-szor is 0-ra nyert és jutott tovább.
A Dortmund mind a 4 kupameccsén megszerezte a vezetést, háromszor már az első félidőben.
A Holstein Kiel kétszer is büntetőkkel jutott tovább (Bayern, Darmstadt), a Dortmund a Paderborn ellen a hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást.
Legutóbb 2012-ben, a kupanegyeddöntőben találkoztak, akkor 4-0-ra a Dortmund győzött, mely végül a trófeát is megnyerte (5-2 a Bayern ellen).

FTC – Mezőkövesd 19:30
A bajnoki cím már zsebben a Fradinak, ahogy a Mezőkövesdnek sem kell aggódnia a kiesés miatt, még úgy sem, hogy a kövesdiek utolsó 5 bajnokijukból 4-et is elveszítettek. Tavaly novemberben 3-0-ra a Fradi nyert itt, legutóbb pedig 2-2-re végeztek…
Az FTC bajnoki veretlensége immáron 16 meccse tart: 9-7-0, és csak egy esetben nem tudott a kapuba találni.
Utóbbi 5 bajnokijából egyet sem nyert meg a Mezőkövesd, 4 vereségéből 3-szor pedig gólt sem szerzett.
Utolsó 12 egymás elleni tétmeccsükből csak 1-et tudott megnyerni a Mezőkövesd (1-2-9), 6-szor ráadásul az FTC 0-ra nyert.

Real Madrid – Osasuna 21:00
A Barca váratlan csütörtöki vereségével (1-2 otthon a Granada ellen) nem tudott ellépni a Real Madridtól. A királyiak legutóbb remiztek a Betis (0-0), majd a Chelsea elleni hazai BL-odavágón is (1-1). Ezúttal összejön végre a győzelem is?
A Real Madrid 18 tétmeccs óta őrzi veretlenségét, legutóbb január végén kapott ki 2-1-re a Levante elleni bajnokin.
Utóbbi 5 tétmeccséből 4-et is döntetlenre adott a Real Madrid.
Utolsó 7 bajnokijából csak 1-et bukott el (legutóbb 1-2 a Celta Vigo ellen) az Osasuna, 3-3 győzelem, ill. döntetlen mellett.
Utolsó 13 egymás elleni tétmeccsükből egyet sem tudott megnyerni az Osasuna, 10-szer a Real Madrid nyert – ráadásul mindannyiszor többgólos különbséggel -, igaz a legutóbbi meccsükön, januárban ikszeltek (0-0).

Chelsea – Fulham 18:30
Már a 4., BL-indulást érő helyen van a Chelsea a PL-ben, mely a BL-elődöntőben 1-1-es döntetlent ért el a Real Madrid ellen idegenben. Minden okuk megvan hát a bizakodásra, nem úgy a Fulhamnek, mely utóbbi 5 bajnokijából 4-et is elbukott…
A Chelsea utóbbi 18 tétmeccse közül csak kettőn született 2,5 gólnál több.
A Chelsea utolsó 7 hazai PL-meccséből 6-ot is kapott gól nélkül hozott le, igaz, ezek közül csak 3-at nyert meg 0-ra.
A Fulham utolsó 10 idegenbeli PL-meccséből 7 döntetlen mellett 2-t nyert meg, és csak 1-et veszített el.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.