Tippmix szelvény június 25 – Szorzó 6,15 Potenciális nyereség 61.5OO Ft

Tippmix szelvény június 25

1. Chelsea – Manchester City
Tammy Abraham Chelsea csapatának legjobb góllövője 13 góllal. Sergio Aguero 16 alkalommal talált a kapuba a Man City színeiben.
Chelsea csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van. Chelsea nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.

2. Burnley – Watford

Watford nem győzött az utolsó 5 mérkőzésén vendégként. Chris Wood Burnley csapatának legjobb góllövője 11 góllal. Troy Deeney 6 alkalommal talált a kapuba a Watford színeiben. Ashley Westwood játékosbnak több a sárga lapja (9) mint a Burnley játékosainak. Abdoulaye Doucoure 8 gyűjtött Watford csapatban.
 
3. Eibar – Valencia

A Eibar nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.
Ha hazai pályán játszanak, Eibar Valencia ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén. Valencia nem győzött az utolsó 5 mérkőzésén vendégként.

4. Betis – Espanyol
A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Betis csapatának kedvez (13:7).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Betis stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Betis csapatának kedvez (7:2).

5. Southampton – Arsenal
Arsenal idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 2-8-5.
Danny Ings Southampton csapatának legjobb góllövője 16 góllal. Pierre-Emerick Aubameyang 17 alkalommal talált a kapuba a Arsenal színeiben. James Ward Prowse játékosbnak több a sárga lapja (7) mint a Southampton játékosainak. Granit Xhaka 7 gyűjtött Arsenal csapatban.

TIPPEK

Tippmix szelvény június 25  – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.