Tippmix szelvény június 22 – Szorzó 5,53 Potenciális nyereség 55.3OO Ft

Tippmix szelvény június 22

1. Villarreal – Sevilla
FC Sevilla nem vesztett az utolsó 4 mérkőzésén vendégként. Villarreal csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van. FC Sevilla nem vesztett mérkőzést az utolsó 9 mérkőzésén.

2. Lecce – AC Milan
Marco Mancosu Lecce csapatának legjobb góllövője 8 góllal. Ante Rebic 6 alkalommal talált a kapuba a Milan színeiben. Múlt éven Milan csapat 3 ponttal a 48 helyezett volt. Most a 8 helyne van 36 ponttal. Lecce utolsó hazai győzelme a Milan csapata ellen 2006-ben volt.

3. Bologna – Juventus
Bologna hazai mérlege ebben a szezonban: 4-5-4.
A Bologna nem tudott győzni Juventus csapata ellen az utóbbi 8 mérkőzésén. Múlt éven Bologna csapat 18 ponttal a 18 helyezett volt. Most a 10 helyne van 34 ponttal.

4. Leganés – Granada CF
Oscar, Leganes csapatának legjobb góllövője 9 góllal. Carlos Fernandez 7 alkalommal talált a kapuba a Granada színeiben. Múlt éven Leganes csapat 12 ponttal a 39 helyezett volt. Most a 19 helyne van 24 ponttal. Jonathan Silva játékosbnak több a sárga lapja (11) mint a Leganes játékosainak. Roberto Soldado 12 gyűjtött Granada csapatban.

TIPPEK

Tippmix szelvény június 22 – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.