Tippmix szelvény július 15 – Szorzó 5,38 Potenciális nyereség 53.800 Ft

Tippmix szelvény július 15 – Szorzó 5,38 Potenciális nyereség 53.800 Ft.  Regisztrálj itt a UNIBET-nel irodához és egy 2O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,38 a lehetséges nyeremény 53.800 forint.

Tippmix szelvény július 15

Arsenal – Liverpool
A Arsenal nem tudott győzni Liverpool csapata ellen az utóbbi 3 mérkőzésén. Liverpool idegenbeli mérlege ebben a szezonban: 13-2-2. Múlt éven Arsenal csapat 5 ponttal a 66 helyezett volt. Most a 9 helyne van 50 ponttal.

Brentford – Preston
Ollie Watkins Brentford csapatának legjobb góllövője 24 góllal. Daniel Johnson 12 alkalommal talált a kapuba a Preston színeiben.
Ha hazai pályán játszanak, Brentford Preston ellen nem vesztett az utóbbi 6 mérkőzésén.
Brentford nem vesztett az utolsó 7 mérkőzésén.

AC Milan – Parma
Ante Rebic Milan csapatának legjobb góllövője 10 góllal. Andreas Cornelius 11 alkalommal talált a kapuba a Parma színeiben.
A Parma nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.
Milan nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.

Roma – Hellas Verona

A Verona nem tudott győzni Roma csapata ellen az utóbbi 3 mérkőzésén.
Ha hazai pályán játszanak, Roma Verona ellen nem vesztett az utóbbi 8 mérkőzésén. Verona nem győzött az utolsó 8 mérkőzésén vendégként.

TIPPEK

Tippmix szelvény július 15 – Szorzó 5,38 Potenciális nyereség 53.800 Ft. – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.