Tippmix Szelvény augusztus 3. Szorzó 5,14 Potenciális Nyereség 51.400Ft

A törvényesen működő fogadóiroda, amelyik a legmagasabb szorzókat kínálja a napi duplázóra/a napi szelvényre, az Betinia. Regisztrálj ide vagy bármelyik bannerre kattintva az oldalon és 35000 forint bónuszt kapsz az első befizetés alkalmával. Ezen kívül, ha a mi oldalunkon található linkeken keresztül regisztrálsz az Betinia-nál és küldesz nekünk egy képernyőfotót, amelyiken látszik, hogy befizettél legalább 6000 forintot, automatikusan VIP tag leszel oldalunkon és naponta küldünk neked e-mailben exkluzív tippeket, melyek nyerési rátája 85%!

Tippmix Szelvény augusztus 3. Szorzó 5,14 Potenciális Nyereség 51.400Ft

CFR Cluj – Young Boys
Két kört már letudott Marius Sumudica együttese és most egy olyan ellenfél következik, akikkel tavaly az EL-csoportkörében már összecsaphattak, bár ott nem tudtak nyerni egyszer sem. Azóta mindkét klub edzőt cserélt és a kerete is átalakult valamelyest, így nem mondható, hogy David Wagner csapata favorit lenne, mert ők már az előző körben is igencsak megizzadtak.

PSV Eindhoven – FC Midtjylland
Nagyon meggyőző kettősgyőzelemmel tudta le az előző kört a Roger Schmidt által irányított holland ezüstérmes, ahol a távozók ellenére is jól festenek a dolgok. Ezzel szemben Bo Henriksen semmilyen téren nem tudott még maradandót alkotni, mert a bajnokságban eddig csak szenvednek, és bár túl jutottak a második fordulón, két döntetlen után sikerült csak ez nem túl veretes játékkal.

KRC Genk – Shakhtar Donetsk
A szuperkupa vereség után legalább a bajnokság nem indult rosszul John van den Brom tanítványai számára, akiknek most kellene nagyot villantani, amihez komolyan feltankoltak az átigazolási piacon, komolyabb veszteség nélkül. Az ukrán ezüstérmesnél új szelek fújnak, mert nem csak kinevezték Roberto De Zerbit, de a keretet is elkezdték átformálni, ami könnyen mehet ezen a nyáron még az eredmények rovására.

Olympiakos Piraeus – Ludogorec Razgrad
A görög bajnok két nagyon magabiztos győzelemmel tudta le az előző forduló jelentette akadályt, s most is egyértelműen favoritként vághatnak neki a párharcnak Pedro Martins fiai. A bolgár aranyérmes már megizzadt abban is, hogy idáig eljusson és látva a nem túl hatékony támadójátékukat nehéz elképzelni, hogy a pireuszi hátsó alakzatot megtörjék Valdas Dambrauskas legényei.

Tippmix Szelvény augusztus 3. Szorzó 5,14 Potenciális Nyereség 51.400Ft

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Napi Triplázó, Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft