Tippmix Szelvény április 17. Szorzó 6,11 Potenciális nyereség 61.100 Ft

Csatlakozzon a CampoBet még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az CAMPOBET-NEL és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.

REGISZTRÁLJ MOST

Tippmix Szelvény április 17. Szorzó 6,11 Potenciális nyereség 61.100 Ft

Wolverhampton Wanderers – Sheffield United

Ha hazai pályán játszanak, Wolverhampton Sheffield ellen nem vesztett az utóbbi 7 mérkőzésén.
Ruben Neves játékosbnak több a sárga lapja (7) mint a Wolverhampton játékosainak. John Lundstram 8 gyűjtött Sheffield csapatban.
Sheffield 5 mérkőzést vesztett sorozatban.

Newcastle United – West Ham

Callum Wilson Newcastle csapatának legjobb góllövője 10 góllal. Tomas Soucek 9 alkalommal talált a kapuba a West Ham színeiben.
Isaac Hayden játékosbnak több a sárga lapja (8) mint a Newcastle játékosainak. Tomas Soucek 6 gyűjtött West Ham csapatban.
A Newcastle legutóbbi 22 hazai mérkőzéséből 11 alkalommal győzött, 7 végződött döntetlenre, míg West Ham csapata 4 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 40-21 Newcastle csapatának javára.

Nottingham Forest – Huddersfield Town

A Huddersfield nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.
Nottingham Forest nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.
Múlt éven Nottingham Forest csapat 5 ponttal a 68 helyezett volt. Most a 15 helyne van 49 ponttal.

Cagliari – Parma

Pillanatnyilag a Parma van némileg jobb formában, az előző öt fordulóban öt pontot is gyűjtött, meglepetésre 2-0-re legyőzte a Romát és a Fiorentina, valamint a Benevento ellen is értékes döntetlent ért el. A Milantól és a Genoától viszont egyaránt hazai pályán szenvedett vereséget.

A Cagliari négymeccses vereségsorozatból próbál kikászálódni, legutóbb öt körrel ezelőtt szerzett egy pontot a Sampdoria vendégeként, igaz az előző körben közel állt ahhoz a bravúrhoz, hogy pontot csenjen az Intern vendégeként, a listavezető csak bő tíz perccel a vége előtt szerezte meg az 1-0-s győzelmet érő gólt. A Parma hiányzó játékosainak listája tetemes, sérülés, büntetés miatt tíz labdarúgó is hiányzik a keretből, a hazaiknál mindössze ketten maródiak.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.