Tippmix Szelvény április 15. Szorzó 4,42 Potenciális nyereség 44.200 Ft

Csatlakozzon a CampoBet még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az CAMPOBET-NEL és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.

REGISZTRÁLJ MOST

Tippmix Szelvény április 15.

Manchester United – Granada CF
A két gólos előnnyel hazatérő angolok a legkényelmesebb helyzetben vannak, s miután a végső győzelemre is legnagyobb favoritnak számítanak kérdés sem férhet ahhoz, hogy egy újabb győzelmet vár tőlük mindenki. A spanyolok tündérmeséje valószínűleg eddig tartott, de ez is olyan szinten túlteljesítés a részükről, hogy ez miatt nehéz lenne olyan kritikát megfogalmazni, amivel tényleg rossz szó éri a ház elejét.

Slavia Praha – Arsenal
Az utolsó perces egyenlítés azt jelentette a csehek számára, hogy előnyös helyzetbe kerültek, ám ennek ellenére, továbbra is kis túlzással az esélytelenek nyugalmával játszhatnak az oddszok alapján. Az angoloktól elvárás, hogy továbbjussanak, hiszen csak ez a sorozat maradt számukra, ahol kiharcolhatják a következő szezon európai kupaszereplését, méghozzá a Bajnok Ligájában, ami nagyon komoly szempont számukra.

AS Roma – AFC Ajax
Az olaszok nagyon komoly tartásról tettek tanúbizonyságot azzal, hogy fordítani tudtak idegenben, amivel igen jó helyzetbe hozták magukat, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a hollandok elképesztő pocsék helyzetkihasználása is kellett ahhoz, hogy úgy alakuljon az eredmény, ahogy történt. Nehéz visszavágó lesz, mert az amszterdamiaknak nincs veszteni valójuk és ha képesek lehetnek idegenben gólokat szerzeni és akár több góllal nyerni is.

Villarreal – Dinamo Zagreb
A spanyolok egy gólos idegenbeli sikere komoly fegyvertény annak fényében, hogy kik vesztettek már a zágrábi éjszakában. Nagyon jól halad az Emery-csapat, hogy ismét eljusson a döntőig, hiszen ez a vezetőedző már-már saját ligája, ahol mindig képes a végéig vezetni aktuális csapatát, amit a három sikere és egy vesztes döntője is alátámaszt. A horvátok nagyon nehéz helyzetben vannak, mert idegenben közel sem annyira acélosak, mint amennyire odahaza és ha saját környezetben nem ment, akkor kérdéses, hogy idegenben miért is menne.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

 Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.