Tippmix stratégia – Hogyan lehetek én is profi sportfogadó?

A leggyakoribb kérdés, amely felhangzik a sportfodadók között az, hogy “meglehet-e élni a sportfogadásból?”,a válasz természetesen „igen”, de ez sokkal bonyolultabb, mint sokan gondolnák, és csak a profi sporfogadóknak sikerül ez.

Mit jelent az, hogy profi sportfogadó?
A statisztikák szerint a sportfogadók közül, hosszú távon csak 2 %-a van nyereségben. A profi sportfogadó soha nem azt vadássza, hogy feltesz egy szelvényre, 4-5 sőt ennél sokkal több mérkőzést, és azt reméli, hogy nem születik meglepetés a választott események közül. és igy haszonhoz jut a nap végén, ez teljesen téves felfogás.

Egy profi sportfogadó mindig szabályok, stratégiákat követve játszik, és ami a legfontosabb hosszú távra célozza ki az, hogy profitot szerezzen, hisz még a profi sportfogadóknak sem sikerül naponta hasznot szerezniük, nem is ez céljuk, a legtobb sportfogadó célja, hogy havonta profitot szerezzen, amelyből kényelmesen megélhet ebből a tevékenységből.

Ez a legjobb módja, hogy nyerjünk a sportfogadásokon!
A profi fogadók tudják, hogy minden fogadás esetében a szerencsén is múlik, ezért céljuk az, hogy végül több nyertes, mint vesztes fogadásuk legyen. Ennek elérése érdekében:

– Kiváló pénzkezeléssel rendelkeznek, amitől nem térnek el soha.
– Kiváló elemzési rendszerük van a sportfogadásokra, melyet folyamatosan frissítenek az előző eredményeik és a rendszerük erősségei/gyengeségei alapján.
– Csak „value bets”-t próbálnak játszani, amelyek esetében a reális nyereség valószínűsége nagyobb, mint maga a szorzó.
– Csak olyan fogadásokat választanak, amelyek logikus érveken alapszanak, a lehető legobjektívebbek, nem fogadnak kedvenc csapatukra, nem nyomnak cash out-ot amikor megijednek, mert rossz érzésük támadt.

Tippmix stratégia

Egyszerűnek tűnik? Elméletben az is, de a gyakorlat elég bonyolult és ez egy olyan téma, amelyet nem árt boncolgatni. Találtok az oldalunkon egy útmutatót, amelyet azok számára készítettünk, akik szeretnének profi fogadók lenni.
A money managemet a profi sporfogadó legfontosabb alap szabálya, ha ez nincs , akkor semmikép nem születik profit sem hosszú távra, de fontos megjegyeznünk, hogy nem elég a sikerhez ez sem, még nagyon sok szabályt kell betartanunk azért, hogy megtaláljuk a sikerhez vezető utat.Sajnos a magyar sporfodónak majdnem lehetetlen megvalósitsa ezt az álmát, hisz soha senki nem adott ki egy könyvet,aki lépésről lépésre elmagyarázza, hogy hogyan válhassuk mi is valóra álmunkat.
Az ingyentippek.com szakértői összeállitottak egy kis könyvet, amely közel 30 oldalból áll, egyelőre csak elektronikus változatban, amelyben megtalálhatsz nagyon egyszerüen és köznyelven elmagyarázva, hogy hogyan lehetsz te is egy sikeresebb, sőt ha minden lépést betartasz profi sportfogadó és igy álmodat valóra válthatod.

Hogyan kaphatod meg könyvünket?
Nagyon egyszerüen megkaphatod könyvünket, regisztrálj az alábbi bannereink közül egyikéről bármelyik fogadóirodához, a befizetett összeg teljesen a játékos számládon marad, amellyel akár meg is kezdheted karrieredet a profi sporfogadásban.
Figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz, fizess be legalább 10.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, és utánna mi elküldjük neked PDF vagy Word formátumban a könyvet.

Válaszd a megfelelő fogadóirodát!

Ha a Tippmixnél játszol, amellett, hogy a kifizetési arány 90%, a szorzók is 10-15%-kal alacsonyabbak, mint a többi online fogadóirodánál, tehát kezdésből nagy veszteséggel indulsz.
Ahhoz, hogy mindig a legjobb szorzókkal fogadhass, kell legyen fiókod a top fogadóirodáknál. Egyik szolgáltató sem büszkélkedhet mindig a legmagasabb szorzókkal, ezért te több irodánál kell fogadj és így kiválaszthatod a legmagasabb szorzót tippedre.
Ahhoz, hogy megtudd, hogy melyik fogadóiroda kínálja a legjobb szorzót egy bizonyos mérkőzésre, 2 lehetőséged van: végignézed egyesével az összes iroda kínálatát vagy elolvasod a naponta közzétett tippjeinket. Mindenik tipp esetében teszünk javaslatot arra is, hogy melyik fogadóirodánál játszd azt meg, tehát mi már elvégeztük helyetted az ajánlott tippek ellenőrzését és megtaláltuk a legjobb szorzót. ITT láthatod, hogy melyek a mai napra szóló ingyenes tippjeink!
Íme 3 fogadóiroda, melyeknél érdemes regisztrálni!

Sportfogadási oldalak

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Több mint 30 országban több millió ügyféllel a Bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája, és ha te is szenvedélyesen szereted a fogadásokat, akkor Neked is érdemes, hogy it számlád legyen.
A 2000-ben alapított bet365 a fogadóipar egyik titánjaként nőtte ki magát, és a világszerte több millió játékosával ez a fogadóiroda olyan szinten van, amiről mások csak álmodhatnak.

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

18BET
Ingyenes élő közvetítések sok eseményre!

Üdvözlő bónusz 100% akár 40.000Ft

A 2012-es indítása óta a 18bet piacvezető helyet biztosított magának az online fogadások világában. Annak ellenére, hogy a 18bet ázsiai fogadóiroda, az elmúlt években sokat fektetett az európai kliensek elnyerésébe, akiknek bónuszokat és versenyképes szorzókat kínálnak.
A 18bet máltai licenccel bír, ami külön bizalmat adott nekünk és ha egy adott ponton valamilyen problémánk lenne, kapcsolatba léphetünk a máltai hatóságokkal, akik segítenek a megoldásban.

Az élő fogadások nagyon fontos feltétele, hogy élőben követhesd az adott sporteseményt, amelyre fogadsz. Ha van fiókod a 18bet oldalán, ezt teljesen ingyen megteheted. A fogadóiroda sok élő közvetítést kínál és a Bet365-tel vagy az Unibet-tel ellentétben, itt nem kell fogadnod vagy nem kell pénz legyen számládon ahhoz, hogy kedvenc eseményed nézhesd.

Légy türelmes és állhatatos! Minden jó dologhoz idő kell, így a fogadások esetében is türelmesnek és állhatatosnak kell maradni, ha sikeresek szeretnénk lenni. Például, ha elkezdesz egy új stratégiát, ne mondj le róla 2-3 gyengébb nap után, hiszen egy ilyen rövid periódus semmit sem jelent a sportfogadásoknál. Hosszú távú befektetésként tekints a fogadásokra, légy türelmes, tanulj a hibáidból és tökéletesítsd magad nap mint nap!

Tippmix stratégia - Nyereséges sportfogadás stratégia típusok bemutatás

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Tudom, hogy nem vagy egy gép, de meg kell állnod, hogy egy rossz napon arra játsz, hogy visszaszerezd amit veszítettél. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!