Tippek Fehéroroszország-Hollandia -2019 október 13 – 2020 EB Selejtezők

Kérd naponta a tippeket itt

Fehéroroszország-Hollandia -2019 október 13 – 2020 EB Selejtezők

Fehéroroszország

Hollandia

Fehéroroszország

Utolsó eredmény: 0-0 vs Észtország

Formája: D L W L L

Fehéroroszország válogatottja nagyon jó passzban van most ezen a selejtezőn. Négy egymás utáni vereség után, Kriushenkogárdája elkezdett pontokat gyűjteni a C csoportban. Igaz, hogy csak az utolsó helyen álló Észtország ellen teljesített jól, Tallinban 2-1-re nyert, illetve hazai pályán 0-0-ra leikszelt. 

A fehérorosz játékosok eddig csak három gólt rúgtak az eddigi hat meccs során. Most a holland válogatott sztárjaival kell megbírkozniuk, akiktól az odavágón nagyon csúnyán kikaptak. Depay már az első percben gólt szerzett, és még egyszer betalált a meccs végéig. A gólszerzők között találjuk még Wijnaldum ésVirgil van Dijk-ot is.

Hollandia

Utolsó eredmény: 3-1 vs Észak-Írország

Formája: W W W L W

Hollandia veszélyesen éli meg a 2020-as EB selejtezőket. A C csoport első helyén áll, de pontegyenlőségebn van Németországgal és Észak-Írországgal. A holland válogatott egy óriási sikert tud maga mögött, amit nagy erőfeszítés árán ért el. Csütörtökön Koeman csapata szinte kikapott hazai pályán. Az Észak-Írország válogatottja a 75. percben talált be, és szinte nyert is. Depay hamar kiegyenlített, a hosszabbításokban pedig sikerült megfordítani az állást. Luuk de Jong talált be az első hosszabbítási percben, Depay pedig az utolsó helyzetnél megállapította a végeredményt: 3-1. 

A hollandok számára ez volt a harmadik egymás utáni győzelem, egyelőre nyugodtan fellélegezhetnek. Az elmúlt hónapban két győzelmet jegyeztek idegenben. 4-2-re nyertek Németország ellen, majd szintén négy gólt rúgtak Észtországnak is. 

Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 15.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 15.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a BET365 az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Fehéroroszország-Hollandia -2019 október 13 – 2020 EB Selejtezők

Hollandia összesen több mint 2.5 gólt szerez

@ Szorzó 2.00

AKÁR 15.000 FT BÓNUSZ ÚJ ÜGYFELEKNEK

Powered by Live Score & Live Score App