Tippek – Bosznia – Ausztria – UEFA Nemzetek Ligája – 11.09.2018

Tippek – Bosznia – Ausztria – UEFA Nemzetek Ligája – 11.09.2018

Bosznia & Hercegovina megpróbál tovább építkezni, az első fordulóban, Észak-Írország ellen szerzett 2-1-es győzelem után, kedd este Ausztria válogatottját fogadja az UEFA Nemzetek Ligája 2. fordulójában.

  

Bosznia & Hercegovina – Ausztria

A győzelem ellenére, Boszniának gyorsan javítania kell a játékán, mivel Dzeko & Co.-t Belfast-ban teljesen meghaladta a helyzet. A boszniai válogatott több mint 25 gólesélyt adott az észak-íreknek, mégis ők mentek haza a 3 ponttal.
Ausztria csak most kezdi kalandját ezen a tornán, de rendkívüli teljesítményt nyújtott a felkészülési időszakban a csalódás okozó VB selejtezők után.
A vendég csapat 9 meccsből 8-at megynert, csak Neymar Brazilíája győzte le őket. Az osztrákok ez idő alatt 18 gólt szereztek, és könnyen meglehet, hogy túl erősnek fognak bizonyulni a boszniaiak számára.
A két válogatott 3 alkalommal találkozott eddig, Ausztria veretlen ezen találkozók során, 2001-ben 2-0-ra nyert, majd két alkalommal 1-1-re leikszeltek.

Szorzók Bosznia & Hercegovina – Ausztria

Tippek Bosznia & Hercegovina – Ausztria

Szoros meccsnek ígérkezik a keddi találkozó Zenica-ban, mivel Bosznia elég jól játszik saját szurkolói előtt, de Ausztria is jó formában van.
A fogadóknak itt a gólokra kell tippelniük. Szombaton Bosznia megmutatta, hogy gól tud szerezni anélkül, hogy sok helyzete lenne, míg Ausztria átlagban 2 gólt szerez meccsenként, a múlt héten a Svédország elleni barátságos mérkőzésen is ennyit rúgott.
Annak ellenére, hogy Bosznia hazai meccsei során az utolsó 10 meccsből 8 alkalommal a vendégcsapat nem rúgott gólt, az osztrákok most nagyon jó formában vannak és az utolsó 7 kiszállásuk során 6 meccsen gólt szereztek. Következésképpen az én ajánlatom az, hogy arra tippeljetek, hogy mindkét csapat gólt szerez!

Tippek Bosznia & Hercegovina – Ausztria

  Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ Szorzó  1.85  a Campo Bet  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App