Tipp St. Gallen - Neuchâtel Xamax

Tipp St. Gallen – Neuchâtel Xamax Svájci Bajnokság július 31. 20:30. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Tipp St. Gallen - Neuchâtel Xamax

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a St. Gallen csapatának kedvez (17:7).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a St. Gallen stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a St. Gallen csapatának kedvez (10:3).

Az elmúlt fél évben a St. Gallen ötször nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Neuchatel Xamax FC kétszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a St. Gallen sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Svájci Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a St. Gallen 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Neuchatel Xamax FC pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a St. Gallen jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a St. Gallen olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Luzern, a Sion vagy a Thun. A Neuchatel Xamax FC pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Luzern, a Sion vagy a Servette. A St. Gallen erősebb ellenfeleket tudott legyőzni. Az elmúlt egy évben a St. Gallen olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a FC Zürich vagy a Basel. A Neuchatel Xamax FC gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Servette, a Thun. A St. Gallen csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Ha hazai pályán játszanak, St. Gallen 1879 Neuchatel Xamax ellen nem vesztett az utóbbi 4 mérkőzésén.
Múlt éven St. Gallen 1879 csapat 7 ponttal a 42 helyezett volt. Most a 2 helyne van 65 ponttal.
Cedric Itten St. Gallen 1879 csapatának legjobb góllövője 16 góllal. Raphael Nuzzolo 11 alkalommal talált a kapuba a Neuchatel Xamax színeiben.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.54

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.