Tianjin Teda – Jiangsu Suning,KÍNA, 13 óra 35 perc

KÍNA: Elsőosztály – 17.forduló

A kínai elsőosztály lassan féltávnál jár , ma délután 13:35-kor a 13.helyen álló Teda csapata fogadja az utolsó előtti helyen tanyázó Suning csapatát.
A mai mérkőzés érdekessége , hogy két rendkívül rossz formában lévő együttes találkozik , talán épp ez teszi érdekessé!

A hazaiak összesen 16 meccset játszottak , 3 győzelem 5 döntetlen és 8 vereség a mérlegük , 10 gólt lőttek és 23-mat kaptak , ezzel összesen 14 pontot gyűjtve.
Sajnos a hazai pályás szerepléseik tekintetében sem jobb a helyzet , 8 otthon lejátszott mérkőzésből mindössze 3-mat sikerült megnyerni , 1 döntetlen és 4 vereség mellett , 9 lőtt és 11 kapott góllal.

Bár a Teda formája kifejezetten rossz , a legjobb teljesítményt mindig hazai közönség előtt produkálták , 10 góljukból 9-et láthatott a hazai közönség , plusz mindhárom győzelmüket otthon szerezték.

A vendég Jiangsu együttese minden kétséget kizárólag jelenleg a legrosszabb csapat a bajnokságban , 16 lejátszott mérkőzésükből mindössze egyet tudtak megnyerni , emellett 7 döntetlen és 8 vereség a mérlegük , 15 gólt szereztek és 26-ot kaptak.
A statisztika akkor sem lesz fényesebb ha a vendégek idegenbéli szerepléseiket nézzük , 7 mérkőzésükből egyetlen egyet sem sikerült megnyerniük , 4 döntetlen és 3 vereség a további mérleg, valamint 7 rúgott és 14 kapott gól.

A két csapat nagyjából teljesen egy szinten játszik , szórakoztató mérkőzésre van kilátás , szurkoljunk együtt a gólokért!

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre 1X.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!