Thiem vs Zverev Tippek - US OPEN szeptember 13. 22:00

Alexander Zverev először játszik Grand Slam-döntőben vasárnap, Dominic Thiem negyedszer próbálkozik GS-fináléban, idén már másodszor az Australian Open után.

Akármelyikük is nyer, 2014 óta először avatnak majd új bajnokot a Grand Slamek történetében, azaz az elmúlt hat évben csak a nagy hármas (Roger Federer, Rafael Nadal és Novak Djokovic), illetve háromszor korábbi bajnok, Stan Wawrinka és Andy Murray nyert. A legutóbbi új győztes 2014-ben a horvát Marian Cilic volt, aki éppen a US Openen diadalmaskodott, GS-t viszont azóta sem nyert.

A US Openen Nadal és Federer távolmaradásával Novak Djokovic volt az elsőszámú esélyes, de az első helyen kiemelt játékost szabálytalanság miatt kizárták, így már a negyedik körben egyértelmű lett, hogy új bajnokot avatnak New Yorkban. Az ötödik helyen kiemelt Alexander Zverev nagy küzdelmek, keservesen megnyert csaták árán jutott el a döntőig, egy kivétellel minden meccsén veszített játszmát, három mérkőzést pedig csak a döntő, ötödik szettben tudott nyerni.

Ilyen volt a Pablo Carreno Busta elleni elődöntő is. A három és fél órás meccset a sírból hozta vissza a német teniszező, két elvesztett játszma után támadt fel, 3:6, 2:6, 6:3, 6:4, 6:3 lett a vége. Először jutott GS-fináléba. Zverevvel szemben a második helyen kiemelt osztrák Thiem mindössze egyetlen szettet veszített az egész torna során, még a harmadik körben és éppen a korábbi utolsó Grand Slam-újoncgyőztes Cilic ellen.

Thiem is megszenvedett az elődöntőben, de azért játszmát nem vesztett, az orosz Danyil Medvegyev ellen 6:2, 7:6, 7:6-ra győzött, a két utolsó szettben kisebb sérülés is hátráltatta. Thiem idén már döntőzött az Australian Openen, amit elvesztett Djokoviccsal szemben. Ez lesz a negyedik GS-döntője, amiben élete első nagy trófeáért küzdhet.

A vasárnapi döntőben Thiem győzelmére 1.25 az odds, Zverev US Open-diadalára 4.00 a szorzó.

UNIBET
Az Unibet online felületén a teniszhez – általában – körülbelül ezres nagyságrendű, különböző típusú fogadás biztosított a cég teniszrajongó ügyfelei számára. A fogadható események, és mérkőzések mennyisége valamivel kevesebb ugyan, mint például a William Hill-nél, viszont a piacokból a normál teniszes fogadás (mérkőzés előtti fogadás) esetén kifejezetten sok van (pl. meccs nyertese, szettek száma, játékok száma, hendikepes piacok, szett eredményre történő fogadások, a különböző szettek nyertesére történő fogadás, lesz-e time-break az adott meccsen, ászok pontos száma, ászok száma felette / alatta stb.).

Az Unibet oldalán is rendelkezésre áll az élő teniszes fogadás, bár igaz, hogy ennél a fogadási módnál kevesebb a piac, és az odds-ok alakulása meglehetősen „rapszodikus”. Természetesen az élő mérkőzés közvetítés funkció is biztosított az Unibet ügyfelei részére.

Üdvözlő bónusz: 20,000Ft

Tippek

FELETT 40.5 – SZORZÓ 1.57

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.