Tenisz Tippek: Naomi OSAKA – Kiki BERTENS, Bajnokok Tornája – 2018.10.26

Tenisz tippek – Naomi Osaka – Kiki Bertens – Bajnokok Tornája – 2018.10.26

Osakanak ez az utolsó meccse ezen a tornán, Kerber viszont egy szilárd játékot kell produkáljon. A meccsnek csak a holland játékos számára van tétje , így újból neki kell bizonyítania.

  

 Naomi Osaka
Annak ellenére, hogy sokak szerint favorit volt a bajnoki cím megnyerésére, nagyon nagy csalódást okozott ezen a tornán, mert már az első meccs után kiesett,mivel mindkettőt elveszítette.
r-től kapott ki. Annak ellenére, hogy a meccs itt-ott kiegyensúlyozottnak tűnt, Angelique-nak sikerült 3 fontos game-et emgnyernie,így 3 szettben kiejtette a japán teniszezőt.
Annak ellenére, hogy a legtöbb tornán jól játszott, ez alkalommal a nyomás és az esemény nagysága miatt a fiatal teniszező kudarcot vallott.
A eddig jegyzett sikerek után a nyomás el kellene, hogy tűnjőn, és lazábban kellene játszania, azzal a játékstílussal amivel ismertté vált.

    

 Kiki Bertens
Elveszítette az utolsó meccset Sloane Stephens ellen, akitől 3 szettben kapott ki, egy olyan meccs során ahol sokszor változott az állás.
Annak ellenére, hogy a mérkőzés kiegyensúlyzozott volt, Kiki túl sok game-et elveszített, így tálcán ajánlotta fel a győzelmet ellenfelének.
A negyeddöntőkbe jutáshoz győzelemre van szüksége, vagy amennyiben veszít, meg kell nyernie egy szett-et, hogy reménykedhessen az elődöntőkben való szereplésben.

Egymás elleni találkozó
A két teniszező eddig egy alkalommal találkoztak, ezelőtt két idénnyel Acapulco-ban.
Akkor Osaka nyert 6-4, illetve 6-2-re.

Naomi Osaka – Kiki Bertens szorzók

Naomi Osaka – Kiki Bertens tipp

Arra számítok, hogy Osaka pontot tesz Bertens tornájának a végére, mivel nyomás nélkül játszhat, és nyugodtan kockáztathat, illetve folyamatosan támadhat.
Kiki nem nyűgőzött le eddig, nehéz pillanatai is voltak mindkét eddigi meccsén, és egyik ellenfele sem ért fel a japán teniszezővel.
Bertens biztos sokat fog futni, mivel Osaka megtalálja a nagyon zárt szögeket ahoval céloznia kell, ls minden bizonnyal sokszor meglepi majd a holland játékost.
Egy kellemes meccsre számítunk, én ezúttal a japán teniszezőre fogadok.

  Tipp: Naomi Osaka megnyeri a meccset @ Szorzó 1.65 a CasiniaBET -en

Regisztrálj és fogadi itt!

Powered by Live Score & Live Score App