Tenisz tippek: Karolina PLISKOVA – Naomi OSAKA, Australian Open – 2019.01.24

Tenisz tippek – Karolina Pliskova – Naomi Osaka – Australian Open – 2019.01.24

Az Ausztrál Open második női elődöntője nagyon kiegyenlítettnek tűnik és a két főszereplő Karolina Pliskova valamint Naomi Osaka lesznek. Kiálezett párharcra számíthatunk, amelyet az Eurosporton lehet majd követni.

Image result for Karolina Pliskova – Naomi Osaka

Image result for Karolina Pliskova – Naomi Osaka Karolina Pliskova

A 26 éves teniszezőnő a WTA ranglist 8. helyén áll jelen pillanatban, de jövő héttől előre fog lépni. Pliskova tökéletesen teljesített a Brisbane-i tornán, amit meg is nyert, a játéka nagyon jól néz ki.
A bajnokság egyik legerősebb játékosa szilárd játékkal, amelyet az erejére alapoz. A szervája nagyon erős, a tavalyi szeonban ő ütötte a legtőbb ászt, nagyon erősen üt jobbal, a pályán remekül mozog és a morálja nagyon magasan van.
Az elődöntőbe jutásért a cseh lány le kellett győzze Muchova-t 2 szettben, Brengle-t 3 szettben, Giorgi-t szintén 3 szettben, majd a nyolcad- és negyeddöntőben kivételes játékkal Muguruza-t 2 szettben és Serena Williams-et látványos visszatérés után 3 szettben.

Image result for Karolina Pliskova – Naomi Osaka Naomi Osaka

A 21 éves japán lány jelenleg a világranglista 4. helyezettje, de jövő héttől ő is előre fog lépni. Remek évet zárt a tavaly, hiszen megnyerte élete első Grand Slam tornáját és az idei év eleje is nagyon jól néz ki számára.
Naomi kitűnően játszik és nagyon jól érzi magát, remek és hatékony a szervája, erősen és változatosan üti a labdát, fantasztikusan mozog a pályán és acélidegei vannak.
Az elődöntőbe jutásért legyőzte Linette-t 2 szettben, Zidansek-et 2 szettben, Hsieh-t 3 szettben, Sevastova-t is 3 szettben, majd Svitolina-t 2 szettben.

 

Közvetlen találkozók

Ez lesz a 4. találkozójuk, az eddigi eredményük 2-1 Pliskova javára, utoljára Tokyoban találkoztak, ahol Pliskova 2 szettben győzni tudott.

Tipp Karolina Pliskova – Naomi Osaka

Pliskova nagyon jó formában van, remekül játszik, határozott győzelmeket szerzett és egy fantasztikus mérkőzést fordított meg 5-1-ről a döntő szettben Serena ellen.
A másik oldalon Osaka is kivételes formában van, biztos, szilárd teniszt játszik, amelyet nagyon kellemes nézni.
Arra tippelek, hogy a mérkőzés elején Pliskova fog jobban nyomást gyakorolni ellenfelére, megnyerve így az első szettet.

  Tipp: első szett Karolina Pliskovaszorzó 2.05 @ Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!