Tenisz Tippek: Angelique KERBER – Sloane STEPHENS, Bajnokok Tornája – 26.10.2018

Tippek – Angelique Kerber – Sloane Stephens – Bajnokok Tornája – 26.10.2018

A Szingapúri Bajnokok Tornájának legkeményebb csoportjának utolsó meccsét Angeliqe Kerber és Sloane Stephens parbaja zárja, ez a torna egyik legvárva vártabb találkozója. Jelenleg Stephens vezeti a csoportot, míg ellenfele csak egy győzelmet és egy döntetlent jegyzett, így most mindenképp győzelemre van szüksége, és egy kis szerencsével, illetve ha megnyer egy szettet továbbjuthat, amennyiben Bertens gyenge meccset produkál.

 Angelique Kerber
Csalódást okozott a torna elején, miután kikapott Kiki Bertens-től. A holland teniszező nagyon jó meccset produkált, igaz, hogy Kerber is megengedte neki ezt, mivel lassabban játszott mint ellenfele.
Majd a német játékos példamutatóan összeszedte magát és megszerezte első győzelmét Naomi Osaka ellen, akit 3 szettben győzőtt le.
Eléggé megszenvedett a győzelemért, közben hátfájásokra is panaszkodott, de végig tudta csinálni és a végén sikerült győznie, kihasználva a japán teniszező által érzett nyomást.

 Sloane Stephens
Nagyon magabiztosan indul a meccsen, miután mindkét előző meccsét megnyerte a csoportban.
Annak ellenére, hogy eddig veretlen, mindkét párbajon szüksége volt egy mindent eldöntő szettre, mivel minden fizikai erőforrását nagyon rövid időn belül elhasználta.
Az előző két meccsen lehet, hogy a pályán mutatott hozzáállás is sorsdöntő volt, mivel mindig magabiztosan játszott, és ennek meg is lett a gyümölcse. Tekintve jelenlegi formáját minden bizonnyal favorit a bajnoki cím megnyerésére, és bárkit kiejthet a negyeddöntőből.
Az idén 21 győzelmet és 10 vereséget jegyzett a kemény felületű pályákon, így elégedett lehet teljesítményével.

Egymás elleni találkozók
A két teniszező eddig 5 alkalommal találkozott, a mérleg határozottal Stephens mellett szól, aki 4-1-re vezet.
A legsikeresebb párbajuk Miami-ban volt, akkor Sloane 6-1-re, illetve 6-2-re nyer.

Angelique Kerber – Sloane Stephens Szorzók

Tipp Angelique Kerber – Sloane Stephens

Nagy eséllyel az amerikai teniszező védekező taktikát fog alkalmazni,, mivel már bejutott az elődöntőbe, és első sorban mepróbálja beosztani energiáját , amire szüksége lesz a elődöntőben.
Kerber minden bizonnyal mindent belead majd, mivel még van esély arra, hogy Bertens kikapjon, és akkor sokat fog kelleni kockáztasson, mivel nem lesz más opciója.

A büszkeségek és gőgök harca lesz ez, de tekintve a körülményeket, úgy gondolom, hogy az over a legjobb tipp amit ajánlhatunk.

 Tipp: Alatt 21.5 game @ 1.85 Szorzó  az UNIBET -en

Regisztrálj és fogadi itt!

Powered by Live Score & Live Score App