Tenerife – Málaga Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

Tenerife – Málaga Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

NEM RAJTOLTAK JÓL

Mindkét csapat egy sikerrel áll a spanyol 2. ligában, a Tenerifének ehhez 1 iksz és 3 vereség társul, míg a vendégek négyszer kikaptak. Az elmúlt szezonban mindkét találkozójukat a Malaga nyerte – most is sikerül javítaniuk a rossz szezonkezdet után?

A Tenerife utolsó három bajnokiján csak az egyik fél talált be (0-2, 1-0, 0-1).

A Tenerife két hazai ligameccsén veretlen, és ezeken megszerezte a találkozó első gólját.

A Malaga utolsó két bajnokiján egygólos különbséggel kapott ki.

Utolsó két egymás elleni ligameccsüket a Malaga kapott gól nélkül nyerte meg.

Tenerife – Málaga Tippmix Tippek – szeptember 19. 21:00

Tenerife
SZORZÓ: 2.00

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET