Szlovákia – Wales Tippmix Tippek – június 9. 20:45

Szlovákia – Wales Tippmix Tippek – június 9. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Szlovákia egyszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Wales egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Szlovákia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Szlovákia 1 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Wales pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Szlovákia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Izland. A Wales pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lettország. Szlovákia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Szlovákia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ausztria vagy a Portugália. A Wales gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Törökország vagy a Belgium. Wales csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Szlovákia – Wales Tippmix Tippek – június 9. 20:45

Alatt 2,5
SZORZÓ: 1.70

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!