Szerkesztőség szelvénye, szeptember 29

Fantasztikus napunk volt a tegnap, minden ajánlott tippünk nyertes volt, a napi dupla, valamint a szerkesztőség szelvényünk 3,55-ös szorzóval. Ma belevágunk a hétvégébe, már a mai naptól van honnan válasszunk mérkőzéseket, ne feletsétek VIP csoportunkat is ahová ingyen csatlakozhattok ti is.

Miven nagyon sokan vagytok olyanok akiknek már van CASINIA számlájuk, a mai naptól kezdve azok is beléphetnek ingyenes VIP csoportunkban akik új számlát nyitanak oldalunkról az Unibet, valamint Winmasters fogadóirodánál. Regisztrálj bannerünkről bármelyik fogadóirodához, fizess be 15.000 Forintot és 100%-os befizetési bónuszban részesülsz. Regisztrálás után küldj e-mail nekünk az office@ingyentippek.com e-mail cimre és ingyen VIP csoportunk tagja leszel.

VIP CSOPORTUNK RENGETEG MEGLEPETÉST TARTALMAZ, PRÓBÁLD KI TE IS, TÖBB INFORMÁCIÓT VIP CSOPORTUNKRÓL ITT TALÁLSZ

Többek közt VIP csoportunk tartalmaz egy 60 oldalas sporfogadási könyvet, valamint egy exkluziv stratégiát, amely már több ezer magyar fogadónak napi profitot hoz.

Mai szelvényünket az Unibetnél játszodjuk, regisztrálj te is bannerünkről az Unibethez és 20.000 Forintos kockázatmentes fogadásban részesülsz.

Ha vannak olyan személyek akiket érdekel bónusz a CASINIAfogadóirodánál az irjon e-mailt az office@ingyentippek.com e-mail cimre, nem kell új számlát nyitani, a már meglevő számlákra is érvényes

Powered by Live Score & Live Score App