Szerezze meg az akár 15.000 Ft-os Üdvözlő Bónuszt!

winmasters különleges sportfogadási ajánlata. Sportesemények széles választéka Európából és a Világ minden tájáról. Akár havi 25.000 élő esemény! Ragadja meg az üdvözlő bónusz lehetőségét és csatlakozzon az eseményekhez!

Regisztráljon, fizessen be legalább 3.000 Ft-ot és Öné a 100%-os, akár 15.000 Ft értékű bónusz a ‘BONUS15KHU‘ bónuszkód használatával..

Regisztráljon most és fogadjon!

Szerezze meg a bónuszt

Szerződési feltételek

 1. Az ajánlat 2018. december 31. 23:59 percig érvényes
 2. A Sportfogadás Üdvözlő Bónusz a következő országból érkező játékosok számára érhető el: Magyarország.
 3. Ez a bónuszajánlat nem elérhető az alábbi országokból érkező játékosok számára: Afganisztán, Angola, Belgium, Bulgária, Bosznia Hercegovina, Slovakia, Croatia, Serbia, Dánia,Szerbia, Észtország, Franciaország és különböző területei, Görögország, Portugália, Guayana, Irán, Írország, Irak, Izrael, Laosz Népi Demokratikus Köztársaság, Litvánia, Mexikó, Észak Korea, Pápua Újgínea, Románia, Ukrajna, Szingapúr, Dél-Afrika, Spanyolország, Gibraltár, Szíria, Törökország, Egyesült Királyság, Skócia, Isle of Man, Amerikai Egyesült Államok és különböző területei, Aruba, Bonaire, Statia, St. Maarten, Hollandia, Uganda, Vanuatu, Fülöp-szigetek, Taiwan.
 4. winmasters Sportfogadási Üdvözlő Bónusz kizárólag új ügyfelek számára érhető el, akik előzőleg befizettek a winmasters Sportfogadás Számlájukra. A bónusz csak egyszer igényelhető.
 5. winmasters Sportfogadási Üdvözlő Bónusz az első befizetés 100%-as, maximum 15.000 Ft.
 6. A bónusz jóváírásához, kérjük, adja meg az alábbi kódot a megfelelő mezőben a regisztrációs folyamatot követően az befizetett összeg Sportfogadás Számlára történő átvezetése elött: BONUS15KHU
 7. A bónusz érvényesítéséhez a befizetési összege minimuma 3.000 Ft.
 8. A bónusz jóváírására a regisztrációt követő első befizetést követően kerül sor, mely legkésőbb a regisztrációt követő 14 (tizennégy) napon belül meg kell történjen.
 9. Kifizetés igényléséhez a befizetés és a bónusz összegét 8 (nyolc) alkalommal meg kell forgatni. A megforgatási követelményeket kizárlag a Sportfogadás ajánlatai teljesítik, legalább 1,8-as szorzójú fogadásokkal, melybe nem tartoznak bele a hendikep, a döntetlen esetén a tét visszajár, a befutó/hármasbefutó típusú fogadások. Kombinált fogadások esetén minden részfogadás szorzója legalább 1,2-es kell, hogy legyen, míg az össz szorzó nem lehet kevesebb, mint 1,8. A megforgatási követelmények teljesítését követően a bónusz és az abból származó nyeremény összege a Sportfogadói Bónusz számláról átkerül a Sportfogadói Számlára és kifizethetővé válik..
 10. A 0%-os Hasznot tartalmazó fogadói szelvények nem számítanak bele a megforgatási követelmények teljesítésébe. A “Felvehető most” opció alkalmazásával érintett fogadások nem tartoznak bele a megforgatási követelmények teljesítésébe.
 11. A törölt tétek/mérkőzések, illetve a visszalépett versenyzőkre vagy az olyan eseményekre tett fogadások, amelyeknél bármilyen okból 1,0-es szorzóval számítják az esélyeket, nem számítanak a bónusz megforgatási követelmények teljesítésébe.
 12. A bónusz megforgatási követelmények kizárólag a Sportfogadás ajánlatait használva teljesülnek, melyre az első befizetéstől számítva 60 nap áll rendelkezésre. Amennyiben a megforgatási követelmények teljesítésére a 60 napos időkorláton belül nem kerül sor a Sportfogadási Bónusz Számlán lévő egyenleg, így a bónusz és az abból származó nyeremények egyaránt törlődnek.
 13. A megforgatási követelmények teljesítése előtt igényelt kifizetési kérelem a Sportfogadási Bónusz Számlán lévő egyenleg, így a bónusz és az abból származó nyeremények törlésével jár.
 14. A megforgatás követelmények számítása a bónusz összegének számlán történő jóváírásától számítódik.
 15. A jelenlegi promóció más promócióval össze nem vonható, illetve nem teljesítheti más promóció feltételeit.
 16. A jelen Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdéselben a winmasters Általános Szerződési Feltételei Bónuszokra vonatkozó 14.§-a érvényes.
 17. Az egyazon eseményre elhelyezett egyszerű, kombinált és pulse fogadások nem számítanak bele a megforgatási követelmények teljesítésébe. Kizárólag az első olyan fogadás kerül figyelembevételre, amely teljesíti az adott bónusz egyéb feltételeit is. Minden további fogadás az adott eseményre nem kerül figyelembevételre.
 18. Azon teljesen azonos kombinált és rendszerfogadások (azonos sport, liga, esemény, fogadási típus és választás) közül, amelyek kielégítik egy bónusz megforgatási követleményeit, kizárólag az első számít bele a megforgatási követelmények teljesítésébe. Minden további azonos fogadás az első másolatának tekintendő, ezáltal nem kerül figyelembevételre.
 19. Amennyiben két kombinált vagy rendszerfogadás azonos eseményre szól és azonos fogadási típust tartalmaz, de különböző kimenetelre érvényes, mindkét fogadás beleszámít a megforgatási követelmények teljesítésébe. (Példa: 1. kombinált fogadás: Esemény1-hazai nyer, Esemény2-hazai nyer, Esemény3 – hazai nyer, míg a 2. kombinált fogadás Esemény1 – vendég nyer, Esemény2 – vendég nyer, Esemény3 vendég nyer).
 20. Egy fogadás csak egy bónusz megforgatásának teljesítésébe számít bele. Amennyiben egy felhasználó kettő vagy több nyitott bónusszal rendelkezik, a duplikált fogadások beleszámítanak a következő megforgatási követelmény teljesítésébe, amennyiben egy a másik bónusz egyéb követelményeit az adott fogadás kielégíti.
 21. Jelen ajánlat minden 2016.11.01-e, 14:00 után regisztrált Ügyfelekre érvényes. A 2016.11.01-e, 14:00 előtt regisztrált Ügyfelek számára az általa elfogadott, az akkor érvényes bónusz Szerződési Feltételek vonatkoznak, melyek jelen ajánlattól függeteénül továbbra is érvényesek.

Powered by Live Score & Live Score App