Szerbia – Svájc Tippek december 2. 21:00

Szerbia – Svájc Tippek, forma és statisztika. Amennyiben a csoport másik meccsén érvényesül a papírforma, abban az esetben Szerbia és Svájc egymás elleni mérkőzése dönt a kvartett második helyéről: a svájciaknak így egy iksz is elég, míg a szerbeknek csak a győzelem megfelelő…

Fogadj sikeresen a 2022-es Labdarúgó VB fogadási tippekkel! Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Szerbia – Svájc Tippek december 2. 21:00

Szerbia – Svájc Tippek, forma és statisztika. Amennyiben a csoport másik meccsén érvényesül a papírforma, abban az esetben Szerbia és Svájc egymás elleni mérkőzése dönt a kvartett második helyéről: a svájciaknak így egy iksz is elég, míg a szerbeknek csak a győzelem megfelelő…

Szerbia és Svájc néz farkasszemet, hogy ki legyen a csoport második helyezettje..Az egy pont épp annyira elegendő, hogy ne kelljen gólarányt néznie Dragan Stojkovic fiainak, csak pusztán a győzelmet kelljen abszolválniuk. Eddig egyszer inkább gyengék voltak, egyszer pedig nem tudták hozni a maguk által magas szintre emelt játékot. Az öt engedett találat okot adhat a félelemre, bár valószínűleg most sem ússzák meg kapott gól nélkül, csak többet kell rúgniuk, ami legutóbb egy gyengébb védelem ellen nem ment.

Nem mutatott sokat eddig Murat Yakin alakulata, de nem is volt rá igény, mert az a kevés is ért már egy győzelmet, amivel most kényelmes szituációban vannak, hiszen nem kell majd kezdeményezniük, hanem védekezhetnek és építhetnek az átmenetekre, ami az egyik erősségük. Minden a kezükre játszik olyan tekintetben, hogy tovább tudjanak jutni, utána pedig megint csak számukra ideális helyzet állhat fenn, mert támadni csak végszükséglet esetén kell majd.

– A két csapat a legutóbbi vb-n is egy csoportban szerepelt – sőt, Brazília akkor is tagja volt a négyesüknek -: Oroszországban 2-1-es svájci győzelem született, pedig A. Mitrovic góljával a félidőben még a szerbek vezettek. Svájci részről G. Xhaka és X. Shaqiri volt eredményes.

– Szerbia eddigi két meccsén összesen öt büntetőlapot kapott, míg a két csapat 2018-as vb-meccsén összesen négy szerb játékos részesült sárga lapos figyelmeztetésben.

– Svájc mindkét találkozója 1-0-s végeredményt hozott a vb-n: Kamerun ellen nyertek, míg Brazília ellen vereséget szenvedtek Embolóék.

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Szerbia - Svájc Statisztika

Szerbia - Svájc Tipp

Dupla esély - 1. félidő: 12
SZORZÓ: 1.70

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% akár 50.000 HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!