Szerbia – Horvátország Tippmix Tippek – június 29. 16:00

Szerbia – Horvátország Tippmix Tippek – június 29. 16:00

GÓLGAZDAG LESZ A DÉLSZLÁV RANGADÓ?

A szerb válogatott csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé a vízilabda vb-n, sikert aratva az USA (17-13) és Ausztrália (6-5) ellen is. A horvátok a tavalyi olimpián legyőzték délszláv riválisukat, végül mégis a szerbeké lett az arany. Akkor 26 gól született a meccsükön…

A 2019-es vb-n a szerbek kikaptak a negyeddöntőben, és végül 5. helyen zártak, míg a horvátok a bronzérmet szerezték meg. Most az elődöntőbe jutás a tét.

Tavaly az olimpia csoportkörében a horvátok 14-12-re legyőzték a szerbeket, már a félidőben is két góllal vezetve.

A legutóbbi négy egymás elleni meccsükön mindkét csapat rendre eljutott legalább 10 szerzett gólig.

Szerbia – Horvátország Tippmix Tippek – június 29. 16:00

 Szerbia

SZORZÓ 1.44

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF