Kézilabda Tippek: Szeged – Kielce Tippek december 7. 18:45

Szeged – Kielce Tippek – Pick Szeged játszik Łomża Industria Kielce ellen 2022. dec. 7., 17:45 időpontban. A mérkőzés helyszíne Pick Arena.

Kézilabda Tippek: Szeged – Kielce Tippek december 7. 18:45

A Celje elleni kettős győzelemmel továbbjutó helyre kormányozta magát a BL csoportjában a Szeged (3-0-5). A Kielce (7-0-1) viszont jóval rágósabb falatnak tűnik, tekintve, hogy legutóbb 37-30-ra múlta felül a Pastor-csapatot…

Azt szezonok óta tudjuk, hogy egyetlen csapat sem nyerte még meg októberben a BL-t és egyetlen csapat sem vesztette még el a trófeát a szezon ezen szakaszában. A Szeged pedig ismét csak fényesen bizonyítja ezt a tételt, mert ugyan BL-címről, sőt a Final Fourról sem lehet még beszélni a Tisza-partiaknál, de egészen más most a csapat körüli hangulat, mint hetekkel ezelőtt. A Celje ellen győzelmek után a továbbjutás már szinte biztosra vehető, és a játék is sokkal biztatóbb annál, mint amit az első fordulókban láttunk.

Bánhidi Bence kiválóan játszott a szlovéniai mérkőzésen, Bodó Richárd nemkülönben és végre Dean Bombactól is láttunk biztató momentumokat. A Kielce elleni meccsen azt is bizonyíthatják a Kékek, hogy az egyik topcsapat ellen is képesek jó teljesítményre. A lengyel együttes az előző fordulóban csupán egy góllal tudott nyerni az Elverum ellen, ami azért mutatja, hogy szoros találkozóra lehet őket késztetni. Reméljük, hogy szerda este is jó meccset látunk majd.

Szeged - Kielce Tippek: Statisztika

– Utolsó 7 egymás elleni találkozójuk közül egyet sem tudott megnyerni a Szeged.
– November elején Kielcében a hazai csapat már a szünetben 8 góllal vezetett, a végén pedig 7 gólos különbséggel nyert.
– A Szeged mind a 8 BL-csoportmeccsén legalább 5 gólos volt a nyertes különbség, míg a Kielcének 6 találkozóján is ennél kisebb volt a differencia.
– A Kielce csak 2 BL-meccsén nem érte el a 30 gólt, de kétszer a 40 gólt is megdobták.

Kézilabda Tippek: Szeged – Kielce Tippek december 7. 18:45

Gólok száma – 1. félidő: alatt 31,5

SZORZÓ 1.77

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!