Szaúd-Arábia – Egyiptom, harc a 3. helyért

Szaúd-Arábia – Egyiptom, harc a 3. helyért

Elméletileg a két csapat közti párbaj alapján dől el az utolsó helyezett a csoportban, de kétségkívül Szaúd-Arábia és Egyiptom a legkevésbé esélyesek az A csoportban. A döntetlen senkin se fog segíteni, ezért nagy valószínűséggel mindkét csapat a győzelemért harcol majd.

 

Arabia Saudita vs Egipt Volgograd Arena

A Szaúd-Arábia-Egyiptom mérkőzés időpontja június 25., 16:00 óra, ez az egyetlen mérkőzése a csoportban ahol az egyiptomiak a favoritok.

Egymás elleni találkozók
A két válogatott közti eddig 8 találkozó során Szaúd-Arábiának egyszer sikerült legyőznie Egyiptomot. Az egyiptomiak 6 alkalommal győztek, beleértve a legutóbbi győzelmet is, 1995-ben.

Szaúd-Arábia – Egyiptom tippek
Mivel ez a csoport utolsó mérkőzése, mindkét válogatott szeretne jó benyomást tenni, még akkor is, ha nincs továbbjutási tétje, egy ilyen turnén minden pont számít. Szaúd-Arábia szorzója 5.70, míg Egyiptomé csak 1.70. Minimum 2 gól esetén már van egy elfogadható 1.38-as szorzó, amit érdemes kipróbálni.

           FOGADJ MOST         OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
                   UNIBET                                      UNIBET

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,A csoport, Szaúd-Arábia, Egyiptom

Powered by Live Score & Live Score App