Svédország – Szerbia Tippmix Tippek – június 8. 18:00

Svédország – Szerbia Tippmix Tippek – június 8. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Szerbia csapatának kedvez (5:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak Svédország stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, Szerbia csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben Svédország kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szerbia egyszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Svédország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Svédország 4 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Szerbia pedig idegenben egyszer nyert és háromszor kapott ki. Tehát Svédország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Svédország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Észtország, az Albánia vagy az Új-Zéland. A Szerbia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Bahrein vagy a Norvégia. Szerbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Svédország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ausztria. A Szerbia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ausztria. Ez alapján a két csapat körülbelül egyenlő erősnek tűnik.

Svédország – Szerbia Tippmix Tippek – június 8. 18:00

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.62

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!