Svédország – Magyarország Tippmix Tippek – január 18. 20:30

Svédország – Magyarország Tippmix Tippek! Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Svédország - Magyarország Tippmix Tippek

Fordult a kocka: a portugálok elleni győzelem a nyolcba jutás lehetőségét hozta volna elérhető közelségbe, a vereség után viszont az életben maradásért kell küzdeni. 

Mennyből a pokolba – röviden így lehetne összefoglalni a magyar válogatott eddigi teljesítményét a világbajnokságon. Jött egy jó bemutatkozás Dél-Korea ellen, majd az első éles meccsen katartikus fordítás jött Izland ellen, a portugálokkal szemben pedig ismét a fontos pillanatban jött az összeomlás. Ezzel kikerült a magyar válogatott kezéből a saját sorsa, hiszen most már a bombaerős, hazai pályán játszó Svédország ellen kellene győzni ahhoz, hogy maradjon esély az olimpiai selejtező egyenesági kivívására. 

Talán felesleges is azon lamentálni, hogy a magyar csapat mentálisan vagy fizikálisan volt rosszabb állapotban hétfőn, de az biztos, hogy az első pillanattól kezdve tankönyvi összeomlást láthattunk. Sipos Adrián vitathatatlan piroslapja nem az ok, hanem a tünet volt. A magyar csapat ezt követően egy pillanatig sem tudott erőre kapni, a mieink nem tudták kihasználni a portugálok kisebb hullámvölgyeit sem. 

Azonban az is feltétlenül igaz, hogy ez a vereség ismét olyan helyzetbe hozta a válogatottat, ami tradicionálisan jól áll a magyar együtteseknek. Most ismét az életünkért kell küzdeni, mégpedig egy olyan csapat ellen, mely egyértelműen jobb, mélyebb kerettel rendelkezik. A svédek Eb-címvédőként, hazai pályán egyértelműen a torna legnagyobb esélyesei között vannak, és mivel a középdöntő első fordulójában fut velük össze a magyar csapat, még számukra is nagy jelentőséggel bír a találkozó. 

Ezzel együtt egy olyan típusú meccsre számítok, mint amilyet a 2019-es vb-n játszott egymás ellen a két csapat. Azon a meccsen a magyar válogatott 33-30-ra kapott ki, még úgy is, hogy azon az egyébként nagyon kilátástalan tornán ez volt a mieink messze legjobb mérkőzése. A magyar együttes közel volt a svéd válogatotthoz, de valós győzelmi esély egy pillanatig sem volt. 

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Svédország - Magyarország Tippek

Svédország -3.5 Hendikep
SZORZÓ: 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!