Sügér spori és kényelmes kulcsemberek

Ismét elő kell venni a kockás papírt és a számológépet…

Ez így, még két nappal később is nagyon fájdalmas! Pedig a meccs, a magyar-szlovák meccs után egyből kitört a bírózási mánia, amit, ha csak kicsit is józanul nézett az ember, totál jogos, de hát a spanyol bírók a világ legnagyobb fajankói, és ezt most nem azért írom le, mert a lessel, illetve annak meg nem adásával égett a magyar csapat, hanem mert alapból tényleg nokedlik.

Odahaza is utálják őket, elviselhetetlen arcok, rengeteg meccset elcsaltak, hol a Realnak, hol a Barcának. Emiatt aztán a döntős meccseket nem is kapnak, mondjuk nem véletlenül. Kajakra pancserek, és ha igaz, amit Baráth Botond bemondott, már az nagyon utálatos dolog, még akkor is, ha nem lesz belőle semmi. Pedig azt hittem ez a spanyol testnevelő korrekt lesz, uralja majd az érzelmeket, ehelyett ő nyomta a palávert.

Különben meg nem elegáns egy mecset a bíróság nyakába varrni, ámbár ahogyan Guardiola veszekszik a sporikkal az nagyon mutatós kis darab. Ha Pepet saját vére üti, utána gyönyörűen lehet olvasni a durva kulcsszavakat, persze kellő mennyiségű nyál fröccsenésével!

Ha mondjuk hétfő este győz a magyarság, akkor nincs botrány? Rossi kapitány is mondta, mondta, Dzsu meg fogta, fogta, talán ez volt a játékos legjobb momentuma. Meg az a pár tényleg jó kis passz, a főhős viszont már nem alkalmas nagy menetelésre. Tiszta Huszti-szindróma, a MOL-os focista is a csak a tutit hozza, bedobás, szabadrúgás, könnyű passz, néha beemel a sztoriba pár látványosat a régiből, különben tiszta alibi. Dzsudzsák is hasonló, már nem kajálják a kamu eséseit, valaki nagyon tolja, miközben már jobb lenne, ha néha beszállna a végén, talán beakad valami.

A legnagyobb veszedelem az egészben az, hogy a mostani, ugyan keményen dolgozó, ám gyorsan kipurcanó férfiak után nincs senki kisgyerek, aki, ha lehetőséget kapna széttépné az istrángot, hogy lássa már a világ, ő mekkora frankó, és csakazértis ott a helye a legjobbak között.

Itt bukja el a fogadást a magyarság!

 


 


Fogadási tippek DUDELANGE vs VALLETTA

 

Tippmix Szelvény 2019 július 21

 

Fogadási tippek Fc. MIDTJYLLAND – ESJERG fB

‼🛑🔥⚽️AS Roma – Gent tippek – Európa-Liga Fogadj itt es egy 3 500 forintos bónuszban reszesulsz + 20 000 forint Üdvözlő bónusz!

👉 https://sportfogadas1x2.com/as-roma-gent-tippek/

#FogadásiTippekIngyenes #tippektippmix #napiszelvény ##focitippek #profitippek #Tippmix #AS Roma #Gent #Európa Liga

Load More…

Post Views: 153
Powered by Live Score & Live Score App