Strasbourg - Lyon Sportfogadás Tippek - 2020. október 18. 13:00

Strasbourg – Lyon Sportfogadás Tippek – 2020. október 18. 13:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Strasbourg - Lyon Sportfogadás Tippek - 2020. október 18. 13:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lyon csapatának kedvez (10:9).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Strasbourg stadionjában, a gólarány 6:6, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Strasbourg kétszer nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lyon háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Lyon az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Strasbourg 1 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lyon pedig idegenben kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Strasbourg jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Strasbourg olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Montpellier HSC vagy a Dijon. A Lyon pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester City, a Gent. A Lyon erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Strasbourg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Metz, a Nice. A Lyon gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Montpellier HSC vagy a Juventus. A Lyon csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

1X – SZORZÓ 1.76

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Sportfogadás bónusz100%-os 22bet bónusz, aminek 35.000 Ft-ban van meghatározva a maximális összege. Ez azt jelenti, hogy 35.000 Ft-os első befizetéssel 35.000 Ft bónuszt írtathatsz jóvá a bónusz egyenlegeden.

22BET ismertető 2020

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.