Strasbourg – Lokomotiv Plovdiv tippek 15.08.2019

Kérd naponta a tippeket itt

Strasbourg – Lokomotiv Plovdiv tippek 15.08.2019

Strasbourg

Lokomotiv Plovdiv

Az első kör eredménye: Lok Plovdiv – Strasburg 0-1

A francia Strasbourg csapat favorit a Lokomotiv Plovdiv elleni párbajon, de szerintem nehéz dolguk lesz az odavágón. Pontosan ezért nem fogok a végeredményre tippelni, hanem inkább a gólokra.

Az alábbiakban találod az elemzést és a tippet. Kezdés csütörtökön 20:30 órától.

Strasbourg

Legnagyobb arányú győzelem 1:0
Összes gólok 1
Átlagos gólok/meccs 1.00

Nagy favorit ezen az oda-visszavágón. Kerete kb. 90 millió eurót ér, jóval többet, mint ellenfélé. Az előző körben a Maccabi Haifa csapatát ejtette ki. A két EL meccse az egyetlen hivatalos meccsei ebben az idényben.

Lokomotiv Plovdiv

Legnagyobb arányú győzelem –
Összes gólok 0
Átlagos gólok/meccs 0.00
 

Megnyerte Bulgária Kupáját a tavaly, így került az Európa Ligába. Az előző körben a szlovák Spartak Trnava csapatát ejtette ki egy drámai meccs után. Otthon 2-0-ra nyert, majd idegenben kikapott 3-1-re. A bulgár bajnokságban a második helyen áll nötből  forduló után.

Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 2O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a UNIBETNEL az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Strasbourg – Lokomotiv Plovdiv tippek 15.08.2019

Én egy nyitott meccsre számítok, szerintem gólt látunk majd mindkét félidőben. A bulgároknak nincs veszítenivalójuk, ha tudnak valamit mutatni, akkor azt most. Szerintem offenzíven fognak játszani. A másik oldalon a franciák nagyon látványosan játszanak, mindig a támadásra hajtanak. Folyamatosan szereznek és kapnak gólokat.

A Lokomotiv Plovdiv is jól mutat a támadásban az idény elején, mind a hat hivatalos meccsén gólt szerzett. A védekezésben viszont gondjai vannak, emiatt van esélye a tippemnek.

Mindkét csapat gólt szerez

@ Szorzó 1.98

20.000 Forint Kockázatmentesen

Powered by Live Score & Live Score App