Standard Liege - Cercle Brugge Tipp - augusztus 8. 19:00

Standard Liege – Cercle Brugge Tipp – augusztus 8. 19:00.  Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Standard Liege - Cercle Brugge Tipp - augusztus 8. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Standard Liege csapatának kedvez (6:2).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Standard Liege stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Standard Liege csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Standard Liege négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Cercle Brugge kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Standard Liege sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Belga Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Standard Liege 1 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Cercle Brugge pedig idegenben kétszer nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján a Cercle Brugge szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Standard Liege olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Monaco, a Mechelen vagy a Kortrijk. A Cercle Brugge pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Kortrijk, a Sint-Truidense vagy a Mouscron-Péruwelz. A Standard Liege erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Standard Liege olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Oud-Heverlee vagy a Nice. A Cercle Brugge gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Deinze, a KV Oostende. A Standard Liege csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

A Cercle Bruges nem tudott győzni Standard Liege csapata ellen az utóbbi 3 mérkőzésén.
Ha hazai pályán játszanak, Standard Liege Cercle Bruges ellen nem vesztett az utóbbi 15 mérkőzésén.
Az elmúlt szezonban Standard Liege menyerte mindkét mérkőzését Cercle Bruges ellen (2-1 otthon, és 2-0 idegenben).

Foci Tippek

Standard Liege – SZORZÓ 1.43

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.