St. Patricks – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – június 13. 20:45

St. Patricks – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – június 13. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Shamrock Rovers csapatának kedvez (23:12).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a St. Patricks stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Shamrock Rovers csapatának kedvez (8:4).

Az elmúlt fél évben a St. Patricks négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Shamrock Rovers négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Shamrock Rovers az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Ír Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a St. Patricks 5 győzelmet, 1 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Shamrock Rovers pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a Shamrock Rovers szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a St. Patricks olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Shamrock Rovers, a Dundalk vagy a Sligo Rovers. A Shamrock Rovers pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Derry City, a Drogheda vagy a Galway United. A St. Patricks erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a St. Patricks olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Shelbourne, a Derry City vagy a Bohemian. A Shamrock Rovers gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Shelbourne, a St. Patricks vagy a Dundalk. A Shamrock Rovers csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

St. Patricks – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – június 13. 20:45

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!