Sporting GIJON – Fc. VALENCIA, tippek Spanyol Kupa –2019 január 8

Gijon – Valencia – tippek Spanyol Kupa –2019 január 8

A Spanyol Kupa nyolcaddöntőinek odavágóján a La Liga 2 11. helyén álló Gijon fogadja a La Liga 12. helyén álló Valencia csapatát. A találkozónak az “El Molinón” ad otthont 21:30 órától,, a vendégcsapat pedig nagy favorit a győzelemre a CampoBET-en, szorzójuk 1.90. Az alábbiakban olvashatod a tippjeimet erre a találkozóra.

Image result for Gijon – Valencia  

 Gijon
A La Liga 2 11. helyén áll 26 ponttal, 1 ponttal kevesebbje van mint a 10. helyen álló Oviedo-nak, illetve 2 ponttal többje, mint a 12. helyen álló Las Palmas-nak.
Legutóbbi bajnoki meccsén saját pályán kikapott 2-1-re a Zaragoza-tól, a házigazdáknak Djurdjevic szerezte a gólt a 18. percben, míg a vendégcsapattól Munoz és Guti találtak be.
Az előző körben az Eibar-t ejtette ki, miután az odavágón saját pályán 2-0-ra legyőzte, majd idegenben 2-2-re leikszeltek.
Jimenez és Perez szerezték a visszavágón a gólokat, a Gijon akkor a félidőben 2-0-ra vezetett.

 Valencia
A 8. helyről visszaesett a 12.-re a La Liga-ban, 18 forduló után 22 pontja van.
Legutóbbi meccsén idegenben kikapott az Alaves otthonában 2-1-re, egyetlen góljukat és villanásukat Daniel Parejo szerezte a 14. percben.
A tizenhatod döntőkben az Ebro csapatát ejtették ki, összesítettben 3-1-re nyertek, idegenben 2-1-re, illetve hazai pályán 1-0-ra verték őket.
Guedes, Kondogbia és Coquelin le vannak sérülve, míg Santi Mina és Gabriel Paulista-t nem hívták be erre a találkozóra.

Szorzók Gijon – Valencia

Tippek Gijon – Valencia

Úgy gondolom, a Valencia képes lesz msot egy döntetlent vagy egy győzelmet jegyezni, hogy majd a visszavágón könnyű dolga legyen.
Csupán 3 csatárral, a vendégcsapat edzője, Marcelino, nagy valószínűséggel felhasználja majd a támadásban Gameiro és Batshuayi-t is, akik ezáltal megmutathatják, hogy tudják helyettesíteni Rodrigo-t vagy Mina-t az első 11-ben.
A Valencia a legutóbbi kaupabeli kiszállásán 2-0-ra nyert, de tekintve a „denevérek” védekezését az utóbbi időben, nagyobb az esélye egy döntetlennek gólokkal, mint egy győzelemnek a Valencia javára.

   Tipp: 2X és több mint 1.5 gól @  szorzó 1.65 a CampoBET  -nél @ Fogadj most >>

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!