Sporting CP – Ajax Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

Sporting CP – Ajax Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Sporting CP ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Ajax kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a Sporting CP sikeresebb volt a közelmúltban.


Az elmúlt egy évben a Sporting CP olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lyon, a Guimaraes vagy az Angers. Az Ajax pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Anderlecht, a Feyenoord vagy a Vitesse. Az Ajax erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Sporting CP – Ajax Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

Felett 2,5

SZORZÓ 1.84

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF